• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Antieke PHILIPS 750A 'Symphonie' buizenradio uit 1937 (R214)

Aangeboden 2 dagen geleden door Michelle (10x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Antiek PHILIPS 750A 'Symphonie' buizenradio uit 1937 (R214) BEAUTY!

UNIEK!!   ZELDZAAM!!

- met bieding door 'joystick'

.

.

Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Bieden vanaf vraagprijs. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.

.

.
OMSCHRIJVING
Antieke PHILIPS 750A buizenradio uit 1937 (R214). BEAUTY!!

Plaatje van een radio! Zeer mooie radio en uitstekende staat. Uniek design en bediening. Geeft door zijn design een art deco gevoel! Supermooi geluid. Deze Philips 750A heeft als bijnaam 'Symphonie'. Bijzondere kenmerken van dit type radio zijn de monoknop van bakeliet en de opklapbare (display)schaal van bakeliet. Verder heeft dit exemplaar heeft een transparante gril aan de voorkant. (Bij modellen van dit type die in omloop zijn, als je ze uberhaubt ergens ziet, zit dit onderdeel er vaak niet meer op!! Uniek dus!!).

Dit is echt een plaatje van een radio! Mint condition! Excellente conditie. Houtwerk en radio zien er goed uit. Doek is echt héél netje en Mooi! Frontje ziet er ook supernetjes uit. Mooie radio! Werkt uitstekend. Mooi geluid. Frequenties: MW, SW en LW.  

Inclusief originele (geen kopie) PHILIPS service documentatie met de technische gegevens, schema's en onderhoud en reparatie gegevens.

Supermooie radio! ZELDZAAM! UNIEK! MOOI!! BEAUTY!

.

.
Over de collectie:
Deze radio komt uit de verzameling van een radiocollector en -monteur. De diverse radio's werden in een kamer tentoongesteld en netjes onderhouden. De radio's in zijn collectie werden bij binnenkomst altijd gecontroleerd en indien nodig door deze radiospecialist helemaal gerepareerd en van nieuwe onderdelen voorzien. 

.

.

.

DETAILS
Merk: PHILIPS
Type: 750A SYMPHONIE
Jaar: 1937
Kleur: bruin
Status: Zeer goede en zeer nette staat. Mint condition!!
Afmetingen: 54 x 24 x 36 cm 
Gewicht: 18 kg
Verzendkosten: Pakketpost 10 tot 30 kg + kosten verpakkingsmateriaal

Extra's: Inclusief originele service documentatie (met technische gegevens, schema's en onderhoud en reparatie gegevens). 

.
.
.
Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Bieden vanaf vraagprijs. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.
.

.

Verzenden of afhaal
Prijs is exclusief verzendkosten (pakketpost PostNL 10 to 30 kg).

Of afhalen op afspraak.
.
Betreft particuliere verkoop van een verzameling van vintage elektronica: antiek buizenradio’s en transistorradio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders en documentatie van diverse merken (voornamelijk Philips). S.v.p. geen e-mails met verzoeken voor bepaalde types of merken. Zie graag advertenties voor het actuele aanbod. Voor meer (technische) informatie of vragen over reparatie van bepaalde typen, kijk graag even via de bekende zoekfunctie op internet. Voor verzending worden de items netjes verpakt in plastic alvorens deze in stevige (bubbels) envelop of doos worden verpakt.
N.B. Op zoek naar specifiek merk of type? Vraag graag even om url-link waar ik nog meer service documentatie, handleidingen en brochures heb geadverteerd.

.

Archiefnummer: R214

.

Stuur door

€ 200,-

Bieden is ook mogelijk!

Bieden vanaf € 200,00

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Rotterdam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184867698