• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

PHILIPS Bi-Ampli B7X82A radio 1957 met brochures. MOOI! (R4

Aangeboden 2 dagen geleden door Michelle (14x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

PHILIPS Bi-Ampli B7X82A buizenradio 1957 met documentatie (R429) MOOI!

- Collectable - 

.

Extra: Met Servicedocumentatie en introductie-productfolder!  UNIEK!

.

.

.

Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Bieden vanaf vraagprijs. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.

.

.
OMSCHRIJVING
PHILIPS Bi-Ampli B7X82A buizenradio 1957 met documentatie (R429). MOOI!
Zeer mooie radio dat bekend staat om zijn supermooi geluid en topkwaliteit.  Voor de jaren 50 een paradepaardje van Philips en qua prijs toen voor weinig mensen weggelegd. Deze radio ziet er mooi uit. Nette kast, mooi doek, frontje mooi, nette knoppen e.d. De B7X82A is een luxe Bi-Ampli omroepontvanger. Heeft 3 luidsprekers (een extra middentoon speaker), een dubbele ferrietantenne en met een extra dubbeltriode in de versterkertrap. De voeding zwaarder uitgevoerd hierdoor is het uitgangsvermogen hoger. Bi-Ampli Radio.

Deze radio stond in de werkplaats: de linker ' lage tonen' regelaar (knop) schaalindicatie bas loopt niet mee (linkerknop). Mechanische probleem (check kabel). De toonregeling is wel in orde. AM werkt niet. Dus daar moet even naar worden gekeken. De FM zender is goed. Supergoed geluid. Het groene oog werkt goed, e.d. Eenmaal 100% werkend is dit wel echt een Topper van een radio! Geliefd model onder de verzamelaars!! Zeer mooie radio!

De combincatie met de documentatie is uniek!

.

Extra: Met originele Servicedocumentatie en originele introductie-producfolder!

.

.

Over de collectie:

Deze radio komt uit een verzameling van een radiocollector en -monteur. De radio's (en randapparatuur) werden in kamers tentoongesteld en netjes onderhouden. De radio's in zijn collectie werden bij binnenkomst altijd gecontroleerd en indien nodig door deze radiospecialist helemaal gerepareerd en van nieuwe onderdelen voorzien. (deze radio stond in de werkplaats en was ingepland voor reparatie. Notities op radio "Toonregeling. Schaalaandrijving; check AM"). 
.
.
DETAILS

Merk: PHILIPS
Type: B7X82A
Jaar: 1957
Kleur: bruin. beige
Materiaal: houten kast
Status: Zeer nette en goede staat.  
Afmetingen: 66 x 41 x 27 cm 
Gewicht: 15 kg
Verzendkosten: Pakketpost 10 tot 30 kg + kosten verpakkingsmateriaal

Extra: Met Servicedocumentatie en introductie-producfolder!
.
.
Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Bieden vanaf vraagprijs. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.
.

.
Verzending of afhaal
Prijs is exclusief verzendkosten (pakketpost PostNL 10 tot 30 kg 13,95 euro).

Of afhalen op afspraak.
.
.
WE ALSO SHIP INTERNATIONAL. PLEASE CHECK POSTNL WEBSITE FOR INTERNATIONAL RATINGS!
.
.
Betreft particuliere verkoop van een verzameling van vintage elektronica: antiek buizenradio’s en transistorradio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders en documentatie van diverse merken (voornamelijk Philips). S.v.p. geen e-mails met verzoeken voor bepaalde types of merken. Zie graag advertenties voor het actuele aanbod. Voor meer (technische) informatie of vragen over reparatie van bepaalde typen, kijk graag even via de bekende zoekfunctie op internet. Voor verzending worden de items netjes verpakt in plastic alvorens deze in stevige (bubbels) envelop of doos worden verpakt.
N.B. Op zoek naar specifiek merk of type documentatie? Vraag graag even om url-link waar ik nog meer service documentatie, handleidingen en brochures heb geadverteerd.

.
.
Archiefnummer: R429


Stuur door

€ 70,-

Bieden is ook mogelijk!

Bieden vanaf € 70,00

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Rotterdam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184868049