• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Tibetaanse Mala met mantrakralen

Aangeboden een maand geleden door Happybazaar (26x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze Boeddhistische Mala komt rechtstreeks uit Tibet en is perfect voor meditatie, mantra zingen, of yoga. Ook zeer geschikt om als armband of ketting te dragen en daarmee je outfit een bijzonder accent te geven.

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.
Deze mala is gemaakt van turquoise kralen en enkele rode kralen geven een mooi kleurcontrast. De mala bevat ook 3 zwarte mantra-kralen. Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. De geestelijk heilzame trilling krijgt kracht door het herhalen. Op de kralen van deze mala staat de kennis van Boeddha in 6 karakters weergegeven, namelijk de mantra Ong Ma Ni Bei Mei Hong. Dat kan vertaald worden als Vrijgevigheid, Moraalfilosofie, Geduld, Toewijding, Afstand kunnen nemen en Wijsheid.

Deze kleurrijke mala is in totaal circa 70 cm. lang. De blauw-groene kralen zijn circa 0,5 cm. breed en de Mantra kralen zijn circa 0,8 cm. De kralen zijn geregen aan licht elastisch materiaal zodat de mala makkelijk draagbaar is.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

Stuur door

€ 14,95

6 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Oisterwijk, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 182576217