• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Acryl op Doek / A Religious .. Mosaic .. (Clemens Briels / 2

Aangeboden 20 dagen geleden door Umecom BV (218x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving


Schilderij "A Religious Cultural and Etnic Mosaic at Gander New Foundland" van Clemens Briels, Acryl op Canvas. Gemaakt in 2001. Signatuur/ opschrift links-onder. Afmetingen (B x D x H) ca. 90 x 6 x 90 cm. Staat: zo goed als nieuw. Certificaat van echtheid. Aanschaf- e/o taxatiewaarde €8.500. Getoond de vraagprijs, bieden vanaf €1.750.
 
Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 
Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.
 
Clemens Briels - Geboren in 1946 te Son. Briels is een Nederlandse beeldend kunstenaar. In 1965 begint hij met een opleiding aan de Academie voor industriële vormgeving in Eindhoven met als doel kunstenaar te worden. Door allerlei omstandigheden komt hij in de reclame wereld terecht.
 
Hij brengt het tot succesvol artdirector maar op 46-jarig leeftijd besluit hij definitief om kunstenaar te worden. Zijn kunstwerken zijn inmiddels opgenomen in diverse gerenommeerde kunstcollecties. Clemens Briels is als éérste Nederlandse kunstenaar verkozen tot “Official Olympic Artist” voor de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002.
 
Zijn werk bestaat hoofdzakelijk uit schilderijen en sculpturen. Zijn schilderijen kenmerken zich door het gebruik van felle kleuren en de dieptewerking door reliëf op het doek toe te passen. Briels woont in de Nederlandse stad Heusden, waar ook zijn "Clemens Briels Art Centre" gevestigd is.
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Import prijs: € 2290,00

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 2.290,-

1 jaar, 3 maanden lid van Speurders.nl
Delfgauw, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 180871727