• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

" Holding on to you " Acrylschilderij van Suzanne Visser

Aangeboden 7 dagen geleden door Artsobeauty@zeelandnet.nl (9x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

 " Holding on to you " Acrylverf op canvasdoek van Suzanne Visser 100 cm x 80 cm , de zijkanten zijn meegeschilderd ,aan de voor- achterkant gesigneerd. Met certificaat van echtheid. 

Deze kunstenaar werd op 23 maart 1972 geboren in Oostburg. Na de opleiding aan academie St. Maria in Antwerpen (modeontwerpen en illustreren) te hebben afgerond, werd de studie vervolgd aan Kunstacademie St. Joost in Breda. In 1996 afgestudeerd, in de richting illustreren. Hierna werkzaam als o.a. als illustrator en grafisch ontwerper. Na verloop van tijd maakte het illustreren plaats voor het schilderen op doek, mede door de vele positieve reacties. Verkoop vanuit luxe interieurzaken en exposities hebben meer bekendheid gegeven.

Door het werk heen is een duidelijke evolutie zichtbaar. De schilderijen krijgen een steeds grotere mythische, bijna spirituele diepgang. Wie lang naar een van de doeken kijkt, ontdekt steeds weer nieuwe details en verborgen boodschappen. Soms is het werk ingetogen en bezinnend, dan weer uitbundig en humoristisch. Sommige schilderijen ogen traditioneler en andere zijn weer ware krachtexplosies.


Stuur door

€ 695,-

Bieden is ook mogelijk!

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Terneuzen, Zeeland
  Advertentienummer: 192017541