• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

" Sun Island " Origineel Schilderij van Bozena Ossowski

Aangeboden 12 dagen geleden door Artsobeauty@zeelandnet.nl (21x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

" Sun Island " Origineel Schilderij van Bozena Ossowski , het werk is gemaakt van een hoge kwaliteit kunstenaarsolieverf, acrylverf op doek ( katoen en houten frame bedekt ) . De kanten zijn geverfd, zodat het schilderij in de galerie kan worden opgehangen zonder een extra frame . Het gehele oppervlak is behandeld met een afdichting, definitieve lak om te beschermen het imago en het intensiveren van de kleur. Alle originelen worden met de hand ondertekend en de authenticiteit van het werk wordt gewaarborgd. Geen druk en ook geen reproductie. Dit schilderij is een intern regiestierstes Origineel met certificaat van echtheid! De achterzijde van het doek wordt geleverd met een registratienummer en een stempel. afmeting 120 cm x 80 cm.
Het schilderij kan altijd eerst bezichtigd worden en ook afgehaald worden in Terneuzen, van harte welkom! Telefoon: 0115 620556 , 06-31957298 op afspraak op een dag en tijd die u het beste uitkomt.
Verzenden per pakketpost is ook mogelijk in Nederland & België.
Neem gerust eens de tijd om te kijken bij al onze Zoekertjes van Artstore-Artline om een indruk te krijgen van onze schitterende en gevarieerde collectie Schilderijen en Metal Art.

Stuur door

€ 695,-

Bieden is ook mogelijk!

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Terneuzen, Zeeland
  Advertentienummer: 192400642