• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Herman Brood " Elvis " Prachtige Zeefdruk

Aangeboden 8 dagen geleden door Artsobeauty@zeelandnet.nl (20x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Herman Brood " Elvis " Prachtige Zeefdruk , Hand gesigneerd met certificaat van echtheid , afmeting 50 cm x 60 cm , genummerde oplage van 150 exemplaren 148/150.

Herman Brood:
De Hollandse kunstenaar Herman Brood (1946-2001) was in alles een rasartiest. In zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans. Herman Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam.

De talloze indrukken en ervaringen die Herman Brood in zijn roerige leven verzameld had, vertaalde hij in kunst met een grote K. Kunst waarvoor de belangstelling alleen maar toeneemt omdat authenticiteit zich nu eenmaal feilloos laat herkennen.
In 2002 ging Herman’s grootste droom – ooit in een museum te hangen – in vervulling middels een expositie in het Cobra-museum te Amstelveen.
Deze Zeefdruk kan altijd vrijblijvend bezichtigd worden in TERNEUZEN ,Telefoon: 0115 620556 , 06-31957298 op afspraak op een dag en tijd die u het beste uitkomt. Verzenden per pakketpost is ook mogelijk door geheel Nederland en België.
Neem gerust eens de tijd om te kijken bij al onze Zoekertjes van Artstore-Artline om een indruk te krijgen van onze schitterende en gevarieerde collectie Schilderijen en Metal Art.

Stuur door

€ 289,-

Bieden is ook mogelijk!

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Terneuzen, Zeeland
  Advertentienummer: 187282529