• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Er g mooie Scootmobiel Excel galaxy plus 3

Aangeboden 6 dagen geleden door HSW... (31x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Basiskleur
blauw
Kenteken
nvt
Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Te koop een prachtige scootmobiel, deze was cadeau voor mijn moeder (75) jaar, echter durft ze er niet mee te rijden,ze heeft een tia gehad en dan is bij haar nee een nee,dus er g jammer maar ze wil er niet mee weg.
Wij kochten deze vorige week zaterdag bij een scootmobiel bedrijf in Almere maar deze wil hem niet terug nemen.
Dus proberen wij hem via deze weg te verkopen.
Geloof me hij rijd super en heeft een heerlijke stoel , vele luxe snufjes en remt automatisch af als je te hard door de bocht gaat,er zitten 2 extra zware accu`s in 2x 75 amphere actieradius is ca 35 tot 50 km,snelheid ca 15 km p/u.
Het is een Excel Galaxy plus 3 wieler van slechts een paar jaar oud en zeer zuinig mee omgegaan is,heeft een kleine draaicirkel ten opzichte van een 4 wieler,erg handig in steegjes of de schuur in draaien.
Voorzien van verlichting remlichten richtingaanwijzers claxon snelheid traploos instelbaar en vooral heerlijke comfort stoel die geheel te verstellen is,zelfs met lendesteun voor de rug. armsteunen en ook het stuur is geheel van je af te zetten of juist naar je toe.
Interesse ? ga aub niet raar bieden,hebben we allemaal niets aan,, eventueel inruil zou nog mogelijk zijn met een (NETTE) snorscooter  sym mio of sym tonik om dat ik die zelf nog zoek.
De scootmobiel staat bij mijn moeder in Marknesse. ( vlakbij Emmeloord )


Prijs €795

Stuur door

€ 795,-

10 jaar lid van Speurders.nl
Kampen, Overijssel
  Advertentienummer: 191644129