• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Antwoorden van boven

Aangeboden een maand geleden door Amina (21x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
niet bekend

Omschrijving

Goededag, ik ben Amina,
een zeer ervaren paragnost.
Ik ben helderziend en heldervoelend. Ik kan u antwoorden geven op vragen die u heeft over het leven, de liefde, kinderen, werk en ieder ander onderwerp. Om antwoorden op uw vragen te krijgen leg ik contact met zowel úw gidsen als míjn gidsen. Indien u problemen hebt vinden we daar oplossingen voor. Onze gidsen willen ons altijd helpen, op ieder vraagstuk bestaat een antwoord en voor ieder probleem bestaat een oplossing.

Voor een consult bij mij betaalt u €0,50 per minuut. Dit tarief ligt veel lager dan bij andere spiritueel werkers (waar de prijzen beginnen vanaf €0,90 per minuut). U kunt kiezen voor een consult van tien minuten (€5), vijftien minuten (€7,50) en twintig minuten (€10,00). Indien u meer tijd nodig hebt kunt u voor een volgend (eventueel direct aansluitend) consult wederom kiezen tussen tien, vijftien en twintig minuten. Betalen kan zowel middels Tikkie als middels Paysafecard. Om een consult te boeken stuurt u mij een berichtje. U kunt dit doen vanaf Speurders en vanaf mijn website.

U ontvangt na uw betaling mijn tel.nr. en een codewoord. U geeft voordat u belt aan mij aan hoe laat u wilt bellen. U belt, noemt het codewoord en het consult begint. U kunt het consult in één keer af maken, maar u kunt het ook eerder beëindigen en uw tegoed bewaren om later opnieuw te bellen als u dat wilt. U ontvangt in dat geval een email met een nieuw codewoord, hierbij staat uw resterende tegoed (het aantal minuten) aangegeven.

Ik zal u helpen met alle liefde en inzichten die ik van boven mee mag krijgen en aan u door mag geven. Iedere vraag is welkom, er zijn geen verkeerde vragen of onderwerpen.

Heel veel liefde en warmte aan u toegewenst van boven en van mij,
Amina


U vindt mijn website hier:

antwoordenvanboven.yolasite.com

Stuur door

€ 0,50

een maand lid van Speurders.nl
Putten, Gelderland
  Advertentienummer: 187508048