• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

HARLEY DAVIDSON 2018 FLHXS SE STAGE 4 123PK met extra's

Aangeboden een maand geleden door GoldenGlobe (491x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Basiskleur
zwart
Kenteken
66mkts
Conditie
zo goed als nieuw
Soort
toermotor
Bouwjaar
2018
Aantal cilinders
2-cilinder
Kilometerstand
4400 km.

Omschrijving

Deze unieke STREET GLIDE SPECIAL van het bouwjaar 2018 en maar 4400km op de teller bied ik aan ivm overstappen naar ROAD KING SPECIAL om de wind weer zonder kuip te voelen.
Ruilen of inruil ROAD KING SPECIAL van 2017-2018-2019 mogelijk.
Heb daarnaast gewoon veel te veel BIG BOY TOYS staan en plaatsgebrek

BESTE DEAL OP HEEL INTERNET VAN DIT JAAR EN IN DEZE KLASSE

dus kijk ook even naar mijn andere advertentie voor koopje. O.A. CUSTOMBIKE voor €7999,- DIE MEEDOET OP DE CUTOMBIKE SHOW van de BIG TWIN BIKE EXPO in Houten bij Utrecht op 1-2-3 november .


Er zit op deze M8 STREET GLIDE SPECIAL de maximale opvoer kit van SCREAMING EAGLE (kosten €6500 tot €9000 afhankelijk van uitlaten/luchtfilter/tuning/werk) en waar je gaat, want dat maakt ook een groot verschil kwam ik achter.
"NOBODY TRIES TO DARE YOU"  zeggen ze bij HD in de screaming eagle folder. zie foto's aan eind.

Tevens is de standaard HD computer vervangen door de THUNDERMAX race computer met artifical intelligence die zelflerend is twv. €1500. de standaard HD computer krijg je er uiteraard ook bij en deze is voorzien van een POWERVISION tuning licentie inclusief gegevens stick met de benodigde data.


Dit is de enige STREETGLIDE SPECIAL met dit maximale SCREAMING EAGLE HIGH OUTPUT MOTORBLOK wat te koop is op internet en niet vergelijkbaar met de standaard specials die je links en rechts tegenkomt voor zelfs €3000 tot €6000 meer van dit jaar.
Deze motor rijdt in alle opzichten perfect en kan in overleg met garantie op kwitantie geleverd worden.


Ik rij mijn leven lang al HD en ga voortaan voor alle werkzaamheden die ik zelf niet kan naar Waddinxveen bij bike hospital. Ik had in totaal een paar duizend kunnen sparen als ik er direct naar toe was gegaan.


Dit is dus 1 van de 6 STAGE IV conversies die er in Nederland zijn met de nieuwe MILWAUKI EIGHT. Dus dan heb je echt wat speciaals.
Motor is nu dus zo afgesteld dat je er ook heerlijk rustig mee kunt rijden, maar als je er iedereen uit wil rijden kan dat ook gegarandeerd ( behalve tegen eentje met turbo / blower / compressor waar volgens mij nog geen een in Nederland is).
Dus met recht een echte STREET WARRIOR in een sjiek streetglide pak.

Kan de motor na akkoord ook bezorgen met speciale trailer in geheel Nederland tegen kostprijs maar beter rij je er lekker mee naar huis als het droog is. Maar als je er in de regen mee naar huis rijdt heb ik ook nog een set quick release valbeugel hoezen die slechts 1x gebruikt zijn zodat ook de onderkant van je broek en schoenen droog blijven.

Stuur door

€ 24.495,-

Bieden is ook mogelijk!

6 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Krimpen aan den ijssel, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184083944