• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Dikke naked, Honda X11 / CB1100 SC X-Eleven

Aangeboden 10 dagen geleden door Fort (76x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Basiskleur
zwart
Kenteken
MHLX69
Conditie
gebruikt
Soort
naked bike
Bouwjaar
1999
Aantal cilinders
4-cilinder
Kilometerstand
78024 km.

Omschrijving

Honda x11, bj 1999, c.a. 78000 km. Dikke naked (honda blackbird zonder tupperware), onverwoestbaar blok, veel vermogen (140pk) en bergen koppel (113Nm) over het gehele toerenbereik: lekker schakel-lui mee cruisen, of het gas er op, kan allemaal.
Delkevic rvs uitlaten, goed geluid, db-killers krijg je erbij. Belly pan onder het blok, en er zit een technolusion fuel injection module in, perfect afgesteld op de open uitlaten.
Verder een dubbele koplamp, led knippers, en in de kont geïntegreerd led achterlicht.
Deze zomer is er nieuwe olie ingegaan, en het koelsysteem gespoeld en met verse vloeistof gevuld. Accu is van twee jaar terug, remolie is van vorig jaar. Heeft de afgelopen jaren overwinterd in de huiskamer. Ziet er nog goed uit, maar is niet nieuw. Toen ik hem kocht had de motor net een grote beurt gehad, dit is c.a. 6000 km geleden. Banden zit nog 3 a 4 mm profiel op in het midden. Ketting en tandwielen zijn nog prima.
De x11 zie je niet veel in Nederland. Het gebruikte blok, van de blackbird minus 1 balansas en 1 versnelling, getuned voor koppel, is inmiddels legendarisch, en van super bouwkwaliteit zelfs voor honda. Probleemloze hoge kilometerstanden zijn bij deze blokken de regel.
De motor mag weg omdat ik een andere heb gekocht.
Prijs is een vaste prijs, ik heb alvast voor je onderhandeld met mezelf en ben daar op uitgekomen. Gangbare occasion-bedrijf prijs ligt tussen de 1,5 en 2 maal zoveel. De enige manier om er nog 100 euro af te krijgen is als je binnen 10 minuten na aankomst zegt ik koop hem en voldoende contant geld bij je hebt.


Stuur door

€ 2.200,-

10 dagen lid van Speurders.nl
Almere, Flevoland
  Advertentienummer: 192845465