• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Yamaha MT 07 (bj 2014)

Aangeboden een dag geleden door MotoPort Hillegom (32 x bekeken)

Kenmerken

Soort
naked bike
Bouwjaar
2014
Basiskleur
zwart
Kilometerstand
2214 km.

Omschrijving

Yamaha MT 07

Modeljaar: 2014
Vermogen: 55 kW (75 PK)

Deze Yamaha MT 07 verkeert in een uitstekende staat en is uitgevoerd met een Datatag alarmsysteem. Full power uitvoering 55 KW.
*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.
* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..
Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.
Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.
Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Stuur door

€ 6.399,-

4 jaar lid van Speurders.nl
Hillegom, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 179983338