• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

4DVD Extreme Horror

Aangeboden 1 jaar, 11 maanden geleden door Fred MCR (338x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Te koop 4DVD Extreme Horror (4 films), orgineel, NL ondertiteld.
Bloody Murder 1
Verenigde Staten
Horror / Thriller
88 minuten
geregisseerd door Ralph E. Portillo
met Jessica Morris, Peter Guillemette en Patrick Cavanaugh
Ze hebben er zin in: de studenten die een zomer lang een vakantiekamp gaan leiden. Maar al voordat ze arriveren horen ze angstaanjagende verhalen over de gemaskerde seriemoordenaar Trevor Moorehouse. In alle verdwijningen van vakantiegangers en kampleiders de afgelopen tientallen jaren zou hij de hand, of beter: de motorzaag, hebben gehad. Op hun eerste avond spelen de studenten traditiegetrouw het spel 'Bloody Murder'. Laat dat nou net het favoriete spel zijn van Trevor Moorehouse. Maar hij hanteert wel zijn eigen regels.
Demon House
Het is de avond van Halloween. Een groepje tieners rijdt rond en onderweg krijgen ze een probleem met een politie-agent. Een groot probleem: ze vermoorden hem, denken ze. Ze houden zich schuil in een verlaten mortuarium, terwijl ze een oplossing proberen te bedenken. Wat ze niet weten is dat Angela ook in het gebouw bivakkeert. Angela is helemaal niet blij met hun komst. En Angela is een demoon. Voor ze weten wat hen overkomt worden ze afgeslacht, verleid, of veranderd in afschuwelijke wezens. Welkom in Demon House.
Hemoglobin
Canada / Verenigde Staten
Horror
94 minuten
geregisseerd door Peter Svatek
met Rutger Hauer, Roy Dupuis en Kristin Lehman
Een man met een onbekende ziekte reist met zijn vriendin naar een eiland, waar zijn familie eens leefde om op zoek te gaan naar een remedie voor zijn ziekte. Hij denkt dat al zijn familieleden dood zijn, alleen op het eiland komt hij erachter dat ze onder de grond leven, er niet meer zo goed uitzien en er een bijzondere eetlust op na houden. Zal hij voor zijn vriendin of voor zijn familie kiezen?
Revelation
Verenigd Koninkrijk
Avontuur / Fantasy
111 minuten
geregisseerd door Stuart Urban
met Natasha Wightman, James D'Arcy en Udo Kier
Eeuwenlang vochten de legers van goede en kwade machten om een mysterieus voorwerp uit de tijd van Christus. Door de eeuwen heen zijn er steeds meer merkwaardige tekens op verschenen. In 1299 probeerde een wetenschapper het raadsel te ontcijferen. Het eindigde in een ramp. In 1710 deed Sir Isaac Newton een poging. Ook hij faalde. Nu gaan een miljardair, zijn geniale zoon en een geflipte student op een levensgevaarlijke missie om het object te vinden, het geheim te ontrafelen en het onschadelijk te maken. Maar een duistere, Bijbelse kracht doet alles om het object en zijn vernietigende kennis in handen te krijgen...

Stuur door

€ 8,-

Bieden is ook mogelijk!

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Haarlem, Noord-Holland
  Advertentienummer: 174641273