• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Hohner Accordeons bij Muziek Meibergen

Aangeboden 3 jaar geleden door MUZIEK MEIBERGEN ALMELO (2461 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Muziek Meibergen bestaat sinds 1923 en heeft een grote ervaring opgebouwd in de verkoop en service van accordeons.

Naast het dealerschap van Hohner zijn er vele merken verkrijgbaar.

Onze eigen service afdeling is in staat u snel te helpen bij eventuele problemen.

Wij verkopen accordeons met pianoklavier maar natuurlijk ook concertina's, diatonische accordeons zoals twee en drie rijers en natuurlijk de nodige methodes om zelf of met een leraar snel een resultaat te halen.

Muziek Meibergen Almelo is de muziekspecialist voor iedereen. Voor beginners en gevorderden hebben wij een zeer forse collectie aantrekkelijk geprijsde muziekinstrumenten.

Natuurlijk bent u bij ons nooit te duur uit. Mocht u ergens een prijs gevonden hebben dan laat u ons dit gewoon weten en in de meeste gevallen krijgt u dan van ons dezelfde prijs berekend.

In dit internettijdperk ruilen wij natuurlijk geen instrumenten in want daar wordt u niet wijzer van. Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten voor een scherpe prijs en uw gebruikte spullen verkoopt u zelf eenvoudig via diverse sites waardoor u meestal een betere prijs kunt krijgen.

Parkeren kunt u bij ons voor de deur in de Oranjestraat of achter de zaak. Bij grotere artikelen helpen wij u natuurlijk bij het inladen. Ook bezorgen wij grotere artikelen kosteloos in de regio.

In onze zaak kunt u alle instrumenten altijd proberen, bespelen of gedemonstreerd krijgen. Elke dag zijn er deskundige verkopers aanwezig die u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze en alle gewenste uitleg kunnen geven.

Graag tot ziens bij Muziek Meibergen, Oranjestraat 12 in Almelo. Uw adres voor alle nieuwe muziekinstrumenten, maximale service, minimale prijs.

Stuur door

n.v.t.

10 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Almelo, Overijssel
  Advertentienummer: 152586186