• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Serenelli Accordeon / Trekharmonica

Aangeboden 3 jaar geleden door MUZIEK MEIBERGEN ALMELO (2718 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

In het assortiment van Muziek Meibergen, Oranjestraat 12, Almelo is ook een fraaie collectie accordeons en trekharmonica's te vinden.

Zo bieden wij nu de Serenelli produkten aan. Veelal leverbaar in zwart, rood of grijs zijn deze accordeons nu te koop bij Muziek Meibergen.

Ze worden alle geleverd inclusief een goede koffer en bijbehorende riemen voor een prijs die het kopen van een gebruikte accordeon niet meer zinvol maakt. Zo is er al een goede accordeon leverbaar vanaf ongeveer 400 euro.

Voor alle informatie kunt u altijd langskomen, bellen of een mailtje sturen. Alle gangbare modellen zijn leverbaar zoals 48, 60, 72 en 80 bas. Ze spelen licht en niet onbelangrijk, ze zijn ook niet al te zwaar in gewicht. Zeer goed te gebruiken voor les of om gewoon plezier mee te hebben.

Graag tot ziens bij Muziek Meibergen Almelo.

Vanzelfsprekend geven wij u alle service, garantie en is er ook een collectie leer - en speelboeken aanwezig.

Muziek Meibergen Almelo is de muziekspecialist voor iedereen. Voor beginners en gevorderden hebben wij een zeer forse collectie aantrekkelijk geprijsde muziekinstrumenten.

Natuurlijk bent u bij ons nooit te duur uit. Mocht u ergens een prijs gevonden hebben dan laat u ons dit gewoon weten en in de meeste gevallen krijgt u dan van ons dezelfde prijs berekend.

In dit internettijdperk ruilen wij natuurlijk geen instrumenten in want daar wordt u niet wijzer van. Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten voor een scherpe prijs en uw gebruikte spullen verkoopt u zelf eenvoudig via diverse sites waardoor u meestal een betere prijs kunt krijgen.

Parkeren kunt u bij ons voor de deur in de Oranjestraat of achter de zaak. Bij grotere artikelen helpen wij u natuurlijk bij het inladen. Ook bezorgen wij grotere artikelen kosteloos in de regio.

In onze zaak kunt u alle instrumenten altijd proberen, bespelen of gedemonstreerd krijgen. Elke dag zijn er deskundige verkopers aanwezig die u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze en alle gewenste uitleg kunnen geven.

Graag tot ziens bij Muziek Meibergen, Oranjestraat 12 in Almelo. Uw adres voor alle nieuwe muziekinstrumenten, maximale service, minimale prijs

Stuur door

n.v.t.

10 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Almelo, Overijssel
  Advertentienummer: 153524993