• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Pioneer XDJ-RX2

Aangeboden 1 jaar, 11 maanden geleden door Online Muziekopleiding (558x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Word jij die bekende DJ, maar weet je nog niet alle kneepjes van het vak. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Onlinemuziekopleiding werken mensen die hun sporen al hebben verdiend in hun vak, ze zijn vakbekwaam en kunnen zo werken onze DJs met de juiste draaitafels die naadloos aansluiten op de apparatuur die veelvuldig wordt gebruikt op festivals en discotheken. Zo is een draaitafel van Pioneer de meest betrouwbare en gebruikte draaitafel voor de DJ, je leert het apparaat van binnen en buiten kennen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je zelf moet draaien.


De XDJ-RX2 is een upgrade van de populaire XDJ-RX, en werd aangevuld met functies en kenmerken van onze NXS2 vlaggenschipserie. Het alles-in-één-systeem met 2 decks en 2 kanalen levert een professionele DJ-ervaring, of je hem nu verbindt met rekordbox dj via je laptop, of speelt met muziek vanop een USB-apparaat.


Onlinemuziekopleiding is een professionelemuziekschool die volledig online is. Zo worden de lessen één op één gegeven, en zal je de deur niet meer uit hoeven te gaan. Je haalt dus jouw leraar gewoon in huis door middel van Live Streaming via Skype. In overleg met jou, zal er een tijd ingepland worden, die wekelijks zal worden herhaald.

Interesse? Neem een kijkje op onze site.

Stuur door

€ 1.685,-

1 jaar, 11 maanden lid van Speurders.nl
Klazienaveen, Drenthe
  Advertentienummer: 174376210