• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zoom H5 Digitale Recorder

Aangeboden 5 jaar geleden door MUZIEK MEIBERGEN ALMELO (2254x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Nu uit voorraad leverbaar bij Muziek Meibergen, Oranjestraat 12 in Almelo:

Zoom digitale recorders kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook worden ze door ons nieuw in doos en geheel compleet met alle denkbare accessoires geleverd zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Verzending binnen Nederland is gratis. Een mail is voldoende. Uw bestelling wordt snel afgehandeld. Mocht de prijs van dit artikel op internet voordeliger zijn dan krijgt u dat meestal ook bij ons voor dezelfde prijs geleverd. In dat geval horen wij graag van u.

Maak uitstekende 1- tot 4-kanaals geluidsopnames met de Zoom H5, een bijzonder betrouwbare handheld audiorecorder. Deze recorder is voorzien van een stereo-microfoon aan de bovenzijde (de XYH-5-module en twee XLR/Jack-ingangen aan de onderkant).

De microfoon is bovendien een afneembare module, die eenvoudig verwisseld kan worden met iedere andere Zoom input-capsule. Op die manier is het mogelijk om bijvoorbeeld een shotgun-model microfoon te gebruiken (een richtmicrofoon voor video-toepassingen) of de handige XLR-TRS-module.

Met de los verkrijgbare module breidt u het aantal XLR/Jack-inputs van deze door slechts twee aa-batterijen gevoede recorder uit naar vier. Op de XLR- en Jack-inputs kunt u niet alleen microfoons aansluiten, maar bijvoorbeeld ook een mixer of een keyboard. Laat eventueel een stereo microfoon- of line-signaal gaan naar de 3.5 mm-ingang die zich aan de zijkant van de microfoonmodule bevindt.

Uw opnames worden opgeslagen op de meegeleverde 2 gb sd-kaart of een kaart tot 32 gb. U monitort uw opnames door een hoofdtelefoon aan te sluiten en laat het geluid desgewenst naar bijvoorbeeld een camera gaan via de line-uitgang. Overigens kan de recorder gemakkelijk op een spiegelreflex- of videocamera worden gezet middels de los verkrijgbare hotshoe-bevestiging en kan hij dankzij de USB-aansluiting tevens als audio interface met PC of Mac worden gebruikt.

De microfoon heeft een indrukwekkende SPL van 140 db, wat betekent dat de H5 geen enkel probleem heeft met zeer luide klanken.
Neem bijvoorbeeld het geluid op van een opstijgend vliegtuig of een krachtig zingende zanger van heel dichtbij. Enkele van de vele andere bijzondere functies zijn een compressor, metronoom en chromatisch stemapparaat.

En dan hebben we het nog niet eens over auto-record (waarbij de recorder begint op te nemen zo gauw het geluid boven een bepaald niveau komt) en het buitengewoon handige backup-record. Schakel dit laatste in en de H5 maakt - tijdens het opnemen via de capsule - een tweede opname op een 12 db lager niveau.

Dus is de hoofdopname overstuurd, gebruik dan simpelweg de backup!

Muziek Meibergen Almelo is de muziekspecialist voor iedereen. Voor beginners en gevorderden hebben wij een zeer forse collectie aantrekkelijk geprijsde muziekinstrumenten.

Natuurlijk bent u bij ons nooit te duur uit. Mocht u ergens een prijs gevonden hebben dan laat u ons dit gewoon weten en in de meeste gevallen krijgt u dan van ons dezelfde prijs berekend.

In dit internettijdperk ruilen wij natuurlijk geen instrumenten in want daar wordt u niet wijzer van. Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten voor een scherpe prijs en uw gebruikte spullen verkoopt u zelf eenvoudig via diverse sites waardoor u meestal een betere prijs kunt krijgen.

Parkeren kunt u bij ons voor de deur in de Oranjestraat of achter de zaak. Bij grotere artikelen helpen wij u natuurlijk bij het inladen. Ook bezorgen wij grotere artikelen kosteloos in de regio.

In onze zaak kunt u alle instrumenten altijd proberen, bespelen of gedemonstreerd krijgen. Elke dag zijn er deskundige verkopers aanwezig die u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze en alle gewenste uitleg kunnen geven.

Graag tot ziens bij Muziek Meibergen, Oranjestraat 12 in Almelo. Uw adres voor alle nieuwe muziekinstrumenten, maximale service, minimale prijs.

Stuur door

€ 259,-

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Almelo, Overijssel
  Advertentienummer: 152538079