• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Roland VR-09-B- Kloon

Aangeboden 2 maanden geleden door Key Music Nederland BV (72 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Licht, betaalbaar en uitgerust met topklanken van Roland: de V-Combo VR-09B is de perfecte alles-in-één-oplossing voor optredende toetsenisten. Aparte orgel-, akoestische/elektrische piano- en synth-klankgenerators zitten ondergebracht in drie secties op het frontpaneel. Alle essentiële klanken die je nodig hebt bij eender welke muziekstijl zijn letterlijk één knopdruk verwijderd. Krachtige real-time bedieningsknoppen garanderen een maximale expressie op het podium, met grijpklare schuifknoppen voor het creëren van sounds en een groot aanbod draai- en drukknoppen voor het aanpassen van de zeven simultaan te gebruiken effecten, en talloze andere parameters. Met zijn veelzijdige sounds, slimme gebruikersinterface en zeer mobiele ontwerp is de V-Combo VR-09B een droom die werkelijkheid wordt voor optredende muzikanten.
 
Podiumklaar en uiterst draagbaar
 
Vintage gear is geweldig, maar niet erg praktisch voor de gemiddelde toetsenist die graag licht reist. Een combo orgel, rotary speaker en een elektrische piano wegen samen verschillende honderden kilo's, en zijn erg log en moeilijk in je eentje te verplaatsen. De VR-09B bevat al deze sounds - en nog veel meer - in één instrument dat nauwelijks 5,5 kilogram weegt. Het is dus heel makkelijk te transporteren en nog eenvoudiger op te stellen. En omdat hij ook werkt op batterijen, is de VR-09B ook de ultieme mobiele oplossing voor straatoptredens, trouwpartijen en verschillende evenementen op locatie.
 
Eenvoudige bediening voor expressieve vrijheid op het podium
 
De VR-09B werd vanaf de basis ontworpen met de noden van livemuzikanten in het achterhoofd. De slimme en netjes georganiseerde lay-out van het frontpaneel bestaat uit een duidelijk LCD-scherm en specifieke sectieknoppen voor de orgel-, piano- en synthsounds. Daardoor verkrijg je directe toegang tot al de essentiële sounds die je nodig hebt, plus tal van real-time controls voor de expressieve manipulatie van klanken. Bij de zeven gelijktijdig inzetbare effecten vinden we onder meer rotary, delay, reverb, tone, overdrive, compressor en MFX. De bijhorende knoppen geven je toegang tot meerdere parameters voor krachtige sound shaping met een minimum aan inspanningen. Het is ook heel makkelijk om splits en layers in te stellen, en al je instellingen te bewaren in het gebruikersgeheugen, zodat je alles meteen opnieuw kunt oproepen op het podium.
 
KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.
 
Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.
  • 18 muziekwinkels in Benelux.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 30 dagen bedenktijd.
  • Professioneel advies van onze specialisten.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro. 
Specificaties:
  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk: Roland
  • SKU (eigen artikel code): VR-09-B

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 579,-

1 jaar, 2 maanden lid van Speurders.nl
Rotterdam
  Advertentienummer: 179968437