• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

JAG Headset-microfoon IM5A beige met mini jack connector

Aangeboden 3 dagen geleden door Podiumtechniek B.V. (6x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De JAG Headset-microfoon IM5A beige heeft een 5mm condensatorkapsel met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Laat zich gemakkelijk in een totaalmix plaatsen.
 
JAG Headset-microfoon met 5mm-kapsel

 
De JAG headset-microfoon IM5A beige heeft een 5mm condensatorkapsel met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Laat zich gemakkelijk in een totaalmix plaatsen. De headset word geleverd met een kabel en een mini-jack 3,5mm stereo connector met vergrendeling geschikt voor specifieke bodypacks van o.a. AKG, Sony, Sennheiser, Roland, Nady, Zoom, Tascam, Yamaha.
 
Just Audio Gear, afgekort als JAG, is een Australische ontwerper en producent van microfoons. Ze focussen volledig op één productgroep, headset-microfoons, zodat ze optimale kwaliteit kunnen garanderen. De IM5A headset-microfoon richt zich op de semi-professionele markt.
 
Heel zacht en heel hard
 
JAG komt met de IM5A tegemoet aan de vereisten van amateurs en semi-professionele gebruikers. Het 5mm-kapsel levert een warm en natuurlijk geluid dat zelfs de zachtste stemmen registreert. Met een maximale SPL van 135dB kan de IM5A ook de overdonderende performance aan van stemmen die nog moeten leren te worden beheerst. Tegelijkertijd reageert de IM5A uitstekend op EQ'ing en kunnen technici deze microfoon met vertrouwen in de mix plaatsen.
 
Internationale markt
 
De headsets van JAG hebben in Australië en Engeland en Nederland inmiddels een groot aantal enthousiaste gebruikers. Dankzij de betrouwbaarheid, robuustheid, het bescheiden design en servicevriendelijkheid genieten ze populariteit bij verhuur- en productiebedrijven.
 
Deze JAG Headset-microfoon word geleverd met kabel en mini-jack connector.
 
Dit zeggen de JAG-Microphones gebruikers:
 
Gijs Steenbergen - Unieke Zaken
 
Gijs Steenbergen, technicus van het toneelstuk Apollo 11, koos vooral voor hun natuurlijke geluid voor JAG IMX6A headset-microfoons. "Het beste van de JAG-microfoons", zegt Gijs, "is hun gebrek aan overbelaste hoge frequenties die de meeste andere headset-microfoons laten zien. Ze hebben echt een minimum aan EQ'ing nodig, wat het eerste was dat me opviel bij het gebruik ervan op het podium. Ik wil eigenlijk geen microfoons horen. We gebruiken microfoons omdat er ook een live band op het podium speelt, dus we hebben ze nodig, maar het geluid van de JAG IMX6A is zo zacht dat ik de neiging heb om vergeet toch dat we microfoons gebruiken. "
 
Paul van Velsen - Eventury Productions
 
"Ze zijn robuust, zeer betrouwbaar, ze klinken goed, maar het belangrijkste is hun verstelbaarheid", meldt Paul van Velsen. "Mensen die onze IMX6A's hebben gebruikt, vertellen ons dat de microfoons gemakkelijk te gebruiken zijn en met name vrouwen zijn verbaasd dat ze zo gemakkelijk om hun hoofd passen, waar ze met headset-microfoons van andere merken altijd moeite hebben voordat ze comfortabel zitten."
 
Seth Mook - Mook Geluidstechniek
 
Voor Bos Theaterproducties verzorgt Seth Mook het geluid van het toneelstuk De Verleiders Female. Een van de actrices vroeg specifiek om een microfoon die niet met tape beveiligd hoeft te worden. Het bleek dat de IMX6A de enige headset-microfoon was die aan deze vereiste voldeed. De hoofdband kan gemakkelijk worden gevormd om perfect te passen, zodat de actrice zich volledig kan concentreren op haar spel. Uiteraard voldoet de IMX6A ook aan de hoge eisen die Seth Mook stelt aan geluidskwaliteit.
 
Paul van Schaik - P&P Performance
 
Paul van Schaik was meteen onder de indruk van de verstaanbaarheid van JAG-microfoons. "Ze klinken helder zonder op een of andere manier hard te zijn", zegt Paul. "En ze produceren heel weinig achtergrondgeluiden wanneer ze bijvoorbeeld worden gebruikt door mensen die een baard dragen of wanneer ze op de huid worden gedragen. De geluidskwaliteit is beter dan al het andere binnen deze prijsklasse en de hoofdbanden zijn stevig en gemakkelijk aan te passen. Ze zijn mijn favorieten! "
 
Verpakkingsinhoud van de JAG Headsetmicrofoon:
 

  • Headset-Microfoon IM5A met 5mm-kapsel
  • Extra stevige kabel voor JAG headset- en single ear-microfoons uitgevoerd in beige.
  • Mini-jack 3,5mm stereo met vergrendeling geschikt voor specifieke bodypacks van o.a. AKG, Sony, Sennheiser, Roland, Nady, Zoom, Tascam, Yamaha.

 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 6013815833828
  • Levering: Verzenden
  • Merk: JAG-microphones*
  • SKU (eigen artikel code): SET-JAG-IM5A-Headset-mini-jack(ext)
  • Type: Zangmicrofoon

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 230,38

9 dagen lid van Speurders.nl
Zaandam
  Advertentienummer: 187309814