• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Piano Yamaha U1 ...PIANORAMA-ELST...

Aangeboden een maand geleden door PIANORAMA-ELST (52x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

In perfecte staat verkerende Yamaha U1.

Nu  op voorraad:

Yamaha B1     Silent Zwart Hoogglans   VERKOCHT

Yamama B2 PE Silent Zwart Hoogglans   VERKOCHT

Yamaha C-109 Silent Zwart Hoogglans.  

Yamaha M-108 Silent Wit Hoogglans

Yamaha MP 70 N Silent Kersen Zijdeglans.

Yamaha MP 80 T Silent Zwart Hoogglans

Yamaha P 112 Silent Zwart Hoogglans    VERKOCHT

Yamaha LU-201 Silent Bruin Hoogglans

Yamaha P-114 Silent Bruin Zijdeglans

Yamaha U1 Silent Wit Hoogglans

Schimmel 122 i Silent Zwart Hoogglans   VERKOCHT

Yamaha U1  Silent Zwart Hoogglans

Yamaha YUS3 S -Silent Zwart Hoogglans

Yamaha YM10 S- Silent Zwart Hoogglans

Yamaha MP 300 S -Silent Zwart Hoogglans  ( 2 stuks)

Zimmermann ( Bechstein) Teak  Yamaha Silent Systeem

Schimmel 116 Beuken Yamaha Silent Systeem

George Steck  Zwart zijdelans met Quiet Time GT-2 Silent

George Steck  Noten hoogglans met Quiet Time GT-2 Silent


Deze piano's hebben een Yamaha of Korg silent systeem


Wat is een silent piano?


U wilt graag op uw piano spelen elk moment van de dag of nacht zonder te worden gestoord , of anderen te storen. Dit kan door u een mooie akoestische piano te leveren en daarin het best verkrijgbare silent systeem in te bouwen. Dit is het door kenners als best gewaardeerde systeem nl; het nieuwste en kleinste silent systeem van Korg, de Korg KS-30.
Het geluid van het Korg silent systeem biedt een echt ongeloofelijke kwaliteit vleugelgeluid. Verder zijn er nog tien andere instrument klanken inschakelbaar, van kerkorgel tot clavesimbel, ook allen van uitzonderlijk hoog niveau.Werking:Als de silentfunktie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld worden de hamers vlak voor de snaren gestopt door de hamerstoplijst. Terwijl het akoestische gedeelte is uitgeschakeld worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie door de optische sensoren (dus geen verhoogde speelweerstand) omgezet in digitale informatie voor de toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.Afregelen van het mechaniek;Van belang is dat de afstelling van het mechaniek voor het akoestische gedeelte niet veranderd wordt. Dit kan alleen door uiterst nauwkeurige inbouw van het silent systeem waardoor wij de afval op 3-4 mm kunnen houden, zoals voor het optimaal functioneren van het akoestische gedeelte vereist is. M.a.w. u merkt absoluut niet tijdens het akoestisch spelen dat er een silent systeem is ingebouwd.
Wij hebben in de showroom verschillende piano's staan met het ingebouwde KS-30 systeem van Korg.Prijzen:Voor de inbouw van de Korg KS-30 in een bij ons aanwezige piano wordt een meerprijs van € 950,- euro berekend. Bij inbouw in uw eigen piano vanaf € 1450,- plus vervoerskosten.
Voor de inbouw van geavanceerde systeem de KS-320, met opname functie , USB en midi(in-out) wordt bij een bij ons aanwezige piano een meerprijs van € 1450,00 berekend en bij inbouw in uw eigen piano vanaf € 1950,00 + vervoerskosten.
Garantie op de inbouw en afregeling 5 jaar, op de elektronica 2 jaar.
Kom gerust langs en ervaar het bijzondere van een goede silent piano en overtuig uzelf van de onovertreffelijke kwaliteit van het systeem.Revisie en Restauratie.Wij zijn een pianorevisie- en restauratiebedrijf en reviseren, restaureren en spuiten al ruim 30 jaar voor onze eigen verkoop piano's en vleugels. Tevens werken wij in opdracht van particulieren en de pianovakhandel. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende naam in de regio Arnhem - Nijmegen en hebben veel expertise in elke revisie en restauratie. Voor revisie en restauratie hebben wij de beschikking over een uitstekend uitgeruste werkplaats met alle noodzakelijke gereedschappen en machines. Wij kunnen dan ook alle revisies of restauraties hoe groot of klein dan ook op een proffesionele manier voor u uitvoeren.Verder hebben wij nog een uitgebreide collectie piano's van diverse merken in diverse prijsklassen.
Bechstein, Schimmel, kleine modellen Yamaha's, Sauter, Ed Seiler, Fazer, Kawai, Gaveau, Ibach, Zimmermann, Hoffmann Kuhne, Forster, Samick, Zeitter & Winkelmann, Feurich, W. Hoffmann, Fuchs & Mohr, Schiedmayer en Weiler.
Deze zijn technisch perfect, geheel nagekeken en afgeregeld volgens onze eigen ontwikkelde methode, zodat ze nog prettiger spelen dan de originele fabrieksafstelling.


Uiteraard geven wij 5 jaar volledige garantie op al onze piano's.


 
Daar wij een kleinschalig bedrijf zijn die een optimale service wil verlenen werken wij in een straal van ca 50 km rond Elst (Gld). Grotere afstanden in overleg.


Bij ons geen loze lokkertjes zoals: Eindejaarskortingen, Btw vrije acties, Weekacties ed., Maar het hele jaar door uitstekende piano's met een goede prijs- kwaliteits verhouding. Wij hebben geen te dure showroom met gladde verkopers maar wij zijn een eerlijk ambachtelijk bedrijf. U bent van harte welkom om onze collectie te bekijken en te bespelen.Openingstijden zijn: Maandag t/m Zaterdag van 09:00 - 18:00 uur. Het liefst weten wij wanneer u komt i.v.m. de werkzaamheden, zodat wij u in alle rust te woord kunnen staan.Pianorama-Elst
Valburgseweg 63
6661 ES Elst (Gld.)
Tel.:0481-371005 of 06-12174593

Stuur door

n.o.t.k.

7 jaar lid van Speurders.nl
Elst gld, Gelderland
  Advertentienummer: 185568678