• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Korg SP-280 BK stage piano inclusief standaard

Aangeboden 2 jaar geleden door MUZIEK MEIBERGEN ALMELO (2777 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze betaalbare, 88 toetsen tellende, stagepiano van Amerikaans wereldmerk, met bijgeleverd statief, staat aan de Oranjestraat 12 in Almelo voor u klaar!

Verzending door Nederland is gratis!

Prachtig pianogeluid met een stijlvol ontwerp wat in ieder interieur past.Toetsenisten over de hele wereld prefereren instrumenten die een betrouwbare weergave bieden van het geluid van een vleugelpiano, en dat is hier zeker gelukt! Korg's SP-280 geeft je deze ervaring, zowel thuis als op het podium. De SP-280 biedt een speelervaring die ongelooflijk dicht bij die van een akoestische piano komt door over te schakelen tussen vier piano samples, afhankelijk van de dynamiek van je spel. Van het delicate pianissimo tot dynamisch fortissimo, het geluid klinkt altijd realistisch. Vooral het 'Grand Piano' geluid, dat de demperresonantie reproduceert die te horen is wanneer je het demperpedaal van een akoestische piano indrukt.


Authentieke vintage sounds, ideaal voor live performance. 
Er is speciale aandacht besteed aan de hoge kwaliteit van de elektrische pianoklanken, die te gek klinken. We tellen zes verschillende electrische piano´s, die op grote schaal gebruikt zijn in de popmuziek van de jaren '60 en '70, en ook veel voorkomen in soulmuziek.

30 ‘’high quality sounds’’ 
De SP-280 bevat 30 indrukwekkende en hoogwaardige klanken, denk aan orgels, harpsichords, klavecimbels, strijkers, en nog veel meer. Er is ook een Layer Mode waarmee je 2 sounds als het ware combineert. De KORG SP280 beschikt ook over partner-modus die het toetsenbord verdeelt in links en rechts, zodat twee mensen kunnen spelen op dezelfde reeks toonhoogtes. Twee hoofdtelefoonaansluitingen maken het mogelijk om in alle stilte toch samen los te gaan!

Drie effecten  
Er zijn drie effecten: Brilliance past de helderheid van de toon aan, Reverb simuleert de natuurlijke ambiance (echo) van een concertzaal, en Chorus voor extra ruimtelijk geluid.

Versterker Sectie  
De SP-280 is voorzien van twee ingebouwde versterkers die 2 x 22 watt outputvermogen leveren, de hoogste in zijn klasse. Het levert voldoende diepe lage tonen en sprankelende hoge tonen op om je als waardig muzikant te profileren in een kleinere zaal, zonder de nodige aansluiting van een PA!

Natural Weighted Hammer Action  
Het Natural Weighted Hammer Action (NH) keyboard biedt hetzelfde speelgevoel als bij een akoestische piano, met zwaardere actie in het onderste register en een lichtere respons als je richting het hogere register speelt, dit allemaal om de nuances van jou spel trouw te blijven. De Key Touch Control functie heeft drie intensiteitniveaus. Zo kun je, als je wat zwaarder speelt, je output beïnvloeden.

Pedaal effecten 
Het meegeleverde demperpedaal functioneert als een half-demperpedaal, zodat het dempereffect verschilt per hoe ver je het pedaal indrukt. Als er een optioneel pedaal unit (PU-2) is aangesloten, zul je ook in staat zijn om zacht en sostenuto pedalen te gebruiken in aanvulling op het demperpedaal. Dit geeft je drie pedalen net als op een akoestische piano, wat wordt aanbevolen voor de serieuze pianostudent of professionele pianist.

MIDI capaciteit 
De SP-280 ondersteunt MIDI, de universele standaard voor het overbrengen van uitvoeringsdata tussen elektronische muziekinstrumenten en computers. MIDI maakt het mogelijk om aangesloten apparaten aan elkaar te koppelen.

Muziek Meibergen Almelo is de muziekspecialist voor iedereen. Voor beginners en gevorderden hebben wij een zeer forse collectie aantrekkelijk geprijsde muziekinstrumenten.


Natuurlijk bent u bij ons nooit te duur uit. Mocht u ergens een prijs gevonden hebben dan laat u ons dit gewoon weten en in de meeste gevallen krijgt u dan van ons dezelfde prijs berekend.


In dit internettijdperk ruilen wij natuurlijk geen instrumenten in want daar wordt u niet wijzer van. Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten voor een scherpe prijs en uw gebruikte spullen verkoopt u zelf eenvoudig via diverse sites waardoor u meestal een betere prijs kunt krijgen.


Parkeren kunt u bij ons voor de deur in de Oranjestraat of achter de zaak. Bij grotere artikelen helpen wij u natuurlijk bij het inladen. Ook bezorgen wij grotere artikelen kosteloos in de regio.


In onze zaak kunt u alle instrumenten altijd proberen, bespelen of gedemonstreerd krijgen. Elke dag zijn er deskundige verkopers aanwezig die u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze en alle gewenste uitleg kunnen geven.


Graag tot ziens bij Muziek Meibergen, Oranjestraat 12 in Almelo. Uw adres voor alle nieuwe muziekinstrumenten, maximale service, minimale prijs.

Stuur door

€ 699,-

10 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Almelo, Overijssel
  Advertentienummer: 155265469