• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Medeli SP 3000 Stage Piano

Aangeboden 3 jaar geleden door MUZIEK MEIBERGEN ALMELO (1625 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Nieuw van Medeli bij Muziek Meibergen aan de Oranjestraat 12 in Almelo!

We versturen hem gratis. Uw mailtje is voldoende voor de bestelling waarna wij voor u de bestel procedure eenvoudig kunnen laten verlopen.

De SP3000 van Medeli is alles wat u nodig hebt voor op het podium of thuis! Hij klinkt simpelweg goed en heeft ook nog een enorm lage prijs!

Keyboard 88 semi-weighted
Display 3-digits LED
Polyphony 64 (max)
Voices 20
Split YES
Styles 50
Sequencer 5 user songs
Music Library 60 preset songs; L/R hand learning
Demo Song 2
Dimensions LWH 1510 x 480 x 230 mm
Weight 11.5 kgs
Inclusief adapter en lessenaar

Muziek Meibergen Almelo is de muziekspecialist voor iedereen. Voor beginners en gevorderden hebben wij een zeer forse collectie aantrekkelijk geprijsde muziekinstrumenten.

Natuurlijk bent u bij ons nooit te duur uit. Mocht u ergens een prijs gevonden hebben dan laat u ons dit gewoon weten en in de meeste gevallen krijgt u dan van ons dezelfde prijs berekend.

In dit internettijdperk ruilen wij natuurlijk geen instrumenten in want daar wordt u niet wijzer van. Wij verkopen uitsluitend nieuwe produkten voor een scherpe prijs en uw gebruikte spullen verkoopt u zelf eenvoudig via diverse sites waardoor u meestal een betere prijs kunt krijgen.

Parkeren kunt u bij ons voor de deur in de Oranjestraat of achter de zaak. Bij grotere artikelen helpen wij u natuurlijk bij het inladen. Ook bezorgen wij grotere artikelen kosteloos in de regio.

In onze zaak kunt u alle instrumenten altijd proberen, bespelen of gedemonstreerd krijgen. Elke dag zijn er deskundige verkopers aanwezig die u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze en alle gewenste uitleg kunnen geven.

GRAAG TOT ZIENS BIJ MUZIEK MEIBERGEN, ORANJESTRAAT 12 IN ALMELO. UW ADRES VOOR ALLE NIEUWE MUZIEKINSTRUMENTEN, MAXIMALE SERVICE, MINIMALE PRIJS.

Stuur door

€ 399,-

10 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Almelo, Overijssel
  Advertentienummer: 152120345