• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Nederland BU 2020

Aangeboden een maand geleden door Eurocoinhouse (65x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Dit is de BU set van Nederland 2020. Deze set heeft als thema de stad Rotterdam. Het is de vierde set van de serie van vijf BU sets welke als thema hebben: Vooraanstaande Nederlandse steden. Rotterdam is een havenstad gelegen in de provincie Zuid-Holland. Met 582.000 inwoners is het de tweede grootste stad van Nederland. De haven van Rotterdam behoort tot de grootste ter wereld en zorgt voor gigantisch veel werkgelegenheid. Het Eurovisiesongfestival 2020 zou gehouden worden in Rotterdam maar is helaas uitgesteld en men hoopt dat het Eurovisiesongfestival op een later moment alsnog kan worden gehouden in Rotterdam. In de BU set van Nederland 2020 is de complete set Nederlandse Euromunten van het jaar 2020 verpakt. Deze munten hebben het muntmeesterteken de Servaasbrug. De oplage van deze prachtige set is slechts 12.500 exemplaren.
 
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
 
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): NL20-BU0003

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 26,50

1 jaar, 3 maanden lid van Speurders.nl
Nijverdal, Overijssel
  Advertentienummer: 191693203