• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Niet reanimeren penning (hanger aan ketting)

Aangeboden 9 dagen geleden door Niet-reanimeren (3x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Niet-reanimerenpenning van Niet-reanimeren, model: rechthoekig of rond, beide in zilverkleurig rvs. (Of in gepolijst titanium)
Kettingen eveneens verkrijgbaar, sterk en eenvoudig. (Prijs hiervan tussen de 1,50 en 6,- euro).
Indien bij u de wens bestaat dat u niet gereanimeerd wenst te worden, dan kunt u dat aan hulpverleners kenbaar maken door een niet-reanimerenpenning om de hals te dragen.
Vanwege het belang van uw wens, adviseren wij u om daarvoor altijd eerst met uw huisarts en/of behandelend specialist en met uw naasten deze wens te bespreken. Het kan dan ook in uw medisch dossier worden genoteerd.
De niet-reanimerenpenningen van Niet-reanimeren zijn neutraal en worden gegraveerd op rvs (roestvrij staal) of titanium.

De gegevens die erop worden gegraveerd zijn: achternaam, voorletters, geboortedatum, en ook uw pasfoto en handtekening, zodat het nog duidelijker wordt dat de penning bij u hoort.
De niet-reanimerenpenningen van Niet-reanimeren zijn neutraal, dus zonder enig merk of vermelde instantie. Zeer sterk, prachtig en slijtvast, met haarscherp gegraveerde pasfoto en handtekening, niet duur, rechtsgeldige wilsverklaring. Omdat een niet reanimerenpenning ook mooi mag zijn en niet veel hoeft te kosten!

Wij bieden u geen lidmaatschap en vragen geen extra kosten, maar bieden u een neutrale niet-reanimerenpenning die volledig voldoet aan de eisen van een schriftelijke wilsverklaring.
Op onze website vindt u diverse informatiebronnen waar u informatie kunt krijgen over de gevolgen van het dragen van een niet-reanimerenpenning. Het is van groot belang dat u zich vooraf goed laat informeren, uw huisarts kan u daarbij adviseren.

Bestellen: de snelste bestelmethode is via het online bestelformulier: 

form.jotformeu.com/32985246556365

U vindt deze via onze website: niet-reanimeren nl. Wij kunnen het ook naar u emailen of per post toezenden. (Aub mailt u ons uw adres) u kunt het ook via onze website (niet-reanimeren nl) uitprinten, invullen en per post opsturen.

Kosten: prijsvoorbeeld: een complete rechthoekig, zilverkleurige rvs penning + bolletjesketting + ringetje + verzending kost in totaal 29,60 euro.

De levertijd is wisselend; ongeveer 1-2 weken.

We maken ook rechthoekige niet-reanimerenpenningen van titanium, deze kost 33,50 euro (excl. Ketting en verzending).
Afmetingen: rechthoekig: ongeveer 3 x 5 cm. Ook hebben wij ronde rvs niet-reanimerenpenningen. (3,5 cm doorsnede)
Ook deze vindt u op onze website, samen met foto's ervan. Verder hebben wij diverse niet-reanimeren armbanden, emaille penningen en buttons in het assortiment. (Zie foto's)
Wij zijn Niet-reanimeren uit Hollands Kroon. Mocht u vragen hebben, dan helpen wij u graag. Stuurt u dan aub een berichtje, of belt u ons tussen 19:00-21:00 op: tel. 085-0654645.
U kunt uiteraard ook eerder bellen en een boodschap achter laten. 

Uw wens staat bij ons centraal.

Niet-reanimeren

Stuur door

n.v.t.

11 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Anna paulowna, Noord-Holland
  Advertentienummer: 193150742