• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

LC Eyewear Blauw Licht Filter Bril | Computerbril | Beeldsch

Aangeboden 3 dagen geleden door Gebruiker 4225021 (3x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Deze blauw licht filter computerbril van LC Eyewear is de oplossing voor iedereen die last heeft van de blauw licht straling die beeldschermen afgeven. De computerbril zorgt ervoor dat UV stralen geneutraliseerd worden, het is dus een blauw licht filter bril. Hoofdpijn is niet langer een probleem met de computerbril nu al het blauwe licht gefilterd wordt. De computerbril zorg ervoor dat u minder last heeft van uw ogen tijdens het computeren. Ook heeft de computerbril een positieve invloed op uw slaap. Met het stijlvolle design kan u de computerbril overal dragen. De blauw licht filter bril is ideaal voor mensen die veel tv kijken, computer werk doen en gamers.


Verbeter uw slaap


Het blauwe licht wat ieder beeldscherm uitstraalt zorgt ervoor dat je lichaam ’s avonds minder melatonine aanmaakt. Minder melatonine betekent dat je minder moe zult worden. Oftewel moeilijk in slaap komen. Deze computerbril zal het blauwe licht filteren. Dit is optimaal voor de melatonine aanmaak. Wanneer je deze bril 2-3 uur voor het slapen gaan op hebt zal je ervaren dat de melatonine aanmaak optimaal is. Je slaap zal drastisch verbeteren!

De Professionele Computerbril


✔ Voorkom ‘Digital Eye Fatique’
✔ Verbeterd uw slaap
✔ Ideaal voor gamers
✔ Stijlvolle uitstraling geschikt voor zowel ieder geslacht
✔ Strak design
✔ Met opberghoesje en microvezel schoonmaak doekje
✔ Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Voorkom ‘Digital Eye Fatigue’


De stijlvolle computerbril blokkeert alle blauwlicht stralen. Deze stralen hebben normaal gesproken invloed op uw ogen, echter is dat met deze computerbril niet langer het geval. Uw ogen zullen niet meer belast worden met de schadelijke blauwe stralen. Zo voorkomt u het fenomeen ‘Digital Eye Fatigue’. Het fenomeen bevat symptomen als oogvermoeidheid, hoofdpijn, droge ogen, wazig zicht, moeite met focussen, nekpijn, schouderpijn enz. De computerbril zal ‘Digital Eye Fatigue’ dus voorkomen!

Makkelijk op te bergen en schoon te maken


De computerbril wordt geleverd samen met een opberghoesje en een microvezel schoonmaakdoekje. Door de bril in het hoesje op te bergen kan u hem overal mee naar toe nemen zonder dat u zich druk hoeft te maken over beschadigingen. De microvezel schoonmaakdoek veegt alle vette vingers zo van uw computerbril. Zo heeft u altijd een beschermde en schone computerbril bij de hand.

Specificaties:


✔ Inhoud verpakking: 1x Professionele LC Eyewear Computerbril, 1x Opberghoesje, 1x Microvezel doek
✔ Materiaal: Plastic
✔ Te gebruiken voor: Op kantoor, Thuis, tijdens het gamen
✔ Afmeting 141mmx42mm
✔ Kleur: Zwart
✔ Gewicht: 25 gram
✔ Feature: Strak design, Voorkom ‘Digital Eye Fatigue’, Verbeter uw slaap
✔ Ideaal voor: De harde werker, de gamer, de hobbyist en nog veel meer!
Deze LC Eyewear blauw licht filter bril is de oplossing voor iedere harde werker, gamer en telefoon-fanaat. Hiermee zijn al uw oog en slaap problemen binnen no-time opgelost.

Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 8719992764730

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000113993248

Stuur door

€ 17,95

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 184540621