• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Armbanden - 't Kralenstulpje

Aangeboden 2 jaar geleden door Kralenstulpje (286x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

U kunt bij ons hele mooie armbanden kopen. Hieronder staan een paar voorbeelden. 

Foto 1: Schitterende Bohemian BOHO armband doorsnede 7 mm totaal 9 armbandjes
Foto 2: Anker vrede armbandje, lengte armband 17 cm + 4 cm verlengketting
Foto 3: Armband met glaskralen, metal look kralen, metaal en kunststof kralen met afneembare hanger, rekbaar, binnenmaat ± 17 cm
Foto 4: Metalen armband met metalen kralen en natuursteen Imitatie Turquoise plakstenen, in maat verstelbaar, binnenmaat ± 20-23 cm blauw

't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans groot dat u bij onze webwinkel voor alles in 1 keer slaagt. 

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web)winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit dan aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan. 

Doordat wij zelf importeren, kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, u kunt hier gerust naar informeren!

Vanaf 50 euro verzenden wij gratis binnen Nederland. Wij hebben verschillende betaalopties, waaronder afterpay en ideal. Als u voor ideal kiest, betalen wij de betaalkosten. 

Een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken kunt u ook op de website vinden en er staan veel verschillende voorbeelden voor inspiratie. 

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U moet dan tijdens uw bestelling kiezen voor: betalen bij afhalen. 

't Kralenstulpje heeft ook een app! Zoek in de Play Store en/of de Apple store op: 't Kralenstulpje. En ook kunt u voor een verrassingspakket kiezen voor verschillende prijzen. U laat dan alles door ons uitkiezen. De waarde daarvan is altijd hoger dan wat u ervoor betaalt!

Veel plezier met Rondneuzen!!!! 

Team Kralenstulpje

Stuur door

n.o.t.k.

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Scheemda, Groningen
  Advertentienummer: 168645920