• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Rozenkwarts set 1

Aangeboden 9 maanden geleden door Jeweleusis (28x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Rozenkwarts set 1 is handgemaakt en is zwaar verzilverd. Rozenkwarts set 1 komt uit India. De hanger is 4 cm lang en 2 cm breed. De oorbellen zijn inclusief het haakje 4 cm lang en 1.5 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Rozenkwarts? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Rozenkwarts

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan. Het bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking. Het werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. De steen bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Chakra en Rozenkwarts

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld en Rozenkwarts

Stier & Weegschaal

Stuur door

€ 25,-

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 183360621