• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakt zwaar verzilverd grote ketting met Labradoriet 4

Aangeboden 2 maanden geleden door Jeweleusis (12 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze fantastische zwaar verzilverde Ketting met Labradoriet 4 is een lust voor het oog. De Ketting met Labradoriet 4 is handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van de Ketting met Labradoriet: totaallengte 52 cm en op zijn breedst 4 cm. De grootste Labradoriet edelsteen is 2,5 cm lang en 2 cm breed. De kleinste Labradoriet edelsteen is 1.5 cm lang en 1 cm breed. Wilt u meer weten over Labradoriet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De spirituele en geneeskrachtige werking van Labradoriet

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving. Ook beschermt het je tegen mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht. Tevens geeft Labradoriet je (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend. Labradoriet reguleert de stofwisseling. Daarnaast heeft het een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Sterrenbeelden en Labradoriet

Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

Chakra en Labradoriet

Zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e) (en keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e) als er sprake is van een blauwe gloed)

Stuur door

€ 100,-

2 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 181175364