• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Prehniet hanger 14

Aangeboden 30 dagen geleden door Jeweleusis (5x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze prachtige zwaar verzilverde Prehniet hanger 14 is handgemaakt. De Prehniet hanger 14 komt uit India. Deze hanger heeft de volgende afmetingen: 8 cm lang en 3.6 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Prehniet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Prehniet

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen.

De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen die healings geven gedragen worden. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen.

Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren.

Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.

Chakra en Prehniet

Hartchakra

Sterrenbeeld en Prehniet

Weegschaal

Stuur door

€ 35,-

2 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 186162241