• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Tijgeroog oorbellen 1

Aangeboden 1 jaar, 2 maanden geleden door Jeweleusis (43x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze prachtige grote zwaar verzilverde tijgeroog oorbellen 1 zijn handgemaakt. De tijgeroog oorbellen 1 komen uit het exotische India. De afmetingen van deze oorbellen inclusief haakje zijn: 4.5 cm lang bij 1.5 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Tijgeroog edelsteen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast geeft Tijgeroog inzicht in onszelf en anderen.

Verder helpt de steen om afstand te nemen en het overzicht te bewaren. Ook helpt het informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven.

Niet alleen helpt Tijgeroog bij met interne conflicten, maar ook bij dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust en werkt pijnstillend. Voorts helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen.

De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.

Sterrenbeeld en Tijgeroog

Tweelingen & Leeuw

Chakra en Tijgeroog

Zonnevlecht (3e)

Stuur door

€ 17,50

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 183360011