• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Grote zwaar verzilverde handgemaakte Tibetaanse oorbellen 1G

Aangeboden 2 jaar geleden door Jeweleusis (277x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De Tibetaanse oorbellen 1g zijn handgemaakt en komen uit het spirituele Tibet. Deze Tibetaanse oorbellen 1g hebben Lapis lazuli, Koraal en Turkoois in de zwaar verzilverde zettingen. De afmetingen van deze Tibetaanse oorbellen 1g zijn inclusief het haakje: 6 cm lang en 4 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Koraal, Lapis Lazuli of Turkoois?  Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Turkoois.

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Deze steen brengt je in evenwicht. Het kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen. Daarnaast geeft het je ook energie bij uitputting. Ook heeft Turkoois een positieve werking op depressie en stemmingswisselingen. Verder is de steen erg fijn bij apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend. De steen laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Hierdoor gaat het een een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen.

Daarnaast bevordert Turkoois creativiteit bij het oplossen van problemen. Ook bevorderd het empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt je tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf. Verder werkt de steen zuiverend en brengt het de chakras in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend en krampopheffend. Vervolgens werkt Turkoois ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen. Ook heeft het een positieve werking op reuma, jicht en de maag. Voorts heeft de steen een goede invloed op de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

Sterrenbeeld en Turkoois.

Waterman & Vissen

Chakra en Turkoois.

Keelchakra (5e)

De geneeskrachtige en spirituele werking van Koraal.

Koraal helpt bij bloedarmoede evenals een hoge bloeddruk. Verder helpt koraal bij ijzer tekorten. Ook heeft het een positieve invloed op steenpuisten. Daarnaast geeft het hulp bij het krijgen van tanden bij babys en kinderen. Verder werkt Koraal bloedstelpend en bevordert het de borstvoeding. Ten slotte heeft het een zeer positieve invloed op de benen. Koraal heeft een beschermende werking tegen negatieve energieën. Koraal bewerkstelligt harmonie vanuit de basischakra. Het bevordert de intuïtie.

Chakra en Koraal

Basis chakra (1e) & hart chakra (4e)

Sterrenbeeld en Koraal

Vissen

De geneeskrachtige en spirituele werking van Lapis Lazuli.

Lapis Lazuli is een zeer spirituele steen, omdat het spirituele kracht en vaardigheden bevorderd. De steen helpt ook bij astraal reizen en om verlichting en wijsheid te vinden. Daarnaast geeft Lapis Lazuli je innerlijke rust en vrede. Niet alleen helpt de edelsteen je eerlijk en oprecht te zijn, maar het helpt je ook met het vinden van innerlijke waarheden te vinden. Wanneer men die heeft gevonden, kan men ze accepteren.

Lapis Lazuli helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) Daardoor stimuleert het het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt Lapis Lazuli je met keel klachten, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft jook een positieve werking op migraine. Daarnaast kan het je helpen bij slaapproblemen, duizeligheid en stress. Verder helpt de steen je immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

Sterrenbeeld en Lapis Lazuli

Maagd & Boogschutter

Chakra en Lapis Lazuli

Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)
Stuur door

€ 20,-

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 176142837