• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte grote zwaar verzilverde oorbellen met sodaliet

Aangeboden 1 jaar, 7 maanden geleden door Jeweleusis (141x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

  • Deze fantastische zwaar verzilverde Sodaliet oorbellen zijn een lust voor het oog. De Sodaliet oorbellen zijn handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van deze oorbellen inclusief haakje zijn: 6 cm lang en 2 cm breed. Wilt u meer weten over Sodaliet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.


De geneeskrachtige en spirituele werking van Sodaliet

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie. De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken.

Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (met name heesheid). Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.

Stuur door

€ 20,-

2 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 175997686