• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Amethist sieradenset

Aangeboden 2 jaar geleden door Jeweleusis (106x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze fantastische Zwaar verzilverde Amethist set is een lust voor het oog. De Zwaar verzilverde Amethist set bestaat uit oorbellen en ketting hanger. Deze Zwaar verzilverde Amethist set is handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van deze oorbellen inclusief haakje zijn: 5,7 cm lang en 1,7 cm breed. De afmetingen van de hanger is: 6,2 cm lang en 2,3 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Amethist edelsteen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.


De geneeskrachtige en spirituele werking van Amethist
Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en stimuleerd eerlijk te zijn naar jezelf. Amethist kan helpen om verslavingen aan te pakken. Daarnaast geeft de steen je ook inzicht in emoties. Daardoor kunnen pijnlijke ervaringen verwerkt worden.
Amethist is ook heel geschikt om ruimtes te zuiveren van ongewenste energie. Samen met Bergkristal en Rozenkwarts creëert het harmonie. Amethist stimuleert de bovenste chakras. Daarom kan het bevorderend werken voor intuïtie en spirituele groei. Het geeft ook goede inzichten.
De steen heeft een heeft ook een reinigende werking op het lichaam. Ook heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel. Daarnaast is Amethist zeer goed bij hoofdpijn en migraine. Ook voor mensen die nachtmerries en andere slaapproblemen hebben, kunnen baat hebben bij de steen.
Sterrenbeeld en Amethist
Vissen & Waterman
Chakra en Amethist
Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Stuur door

€ 32,50

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 176102120