• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

verzilverde Nepal oorbellen B

Aangeboden 2 jaar geleden door Jeweleusis (132x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De Nepal oorbellen B zijn handgemaakt. Deze verzilverde Nepal oorbellen B komen uit het verre Nepal en bevatten Chalcedoon en Koraal. De afmetingen van deze oorbellen zijn inclusief haakje: 6.5 cm lang en 1.7 cm breed. Wilt u meer weten over de werking van Koraal en Chalcedoon? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Koraal.

Koraal helpt bij bloedarmoede evenals een hoge bloeddruk. Verder helpt koraal bij ijzer tekorten. Ook heeft het een positieve invloed op steenpuisten. Daarnaast geeft het hulp bij het krijgen van tanden bij baby’s en kinderen. Verder werkt Koraal bloedstelpend en bevordert het de borstvoeding. Ten slotte heeft het een zeer positieve invloed op de benen. Koraal heeft een beschermende werking tegen negatieve energieën. Koraal bewerkstelligt harmonie vanuit de basischakra. Het bevordert de intuïtie.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Chalcedoon

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Het heeft zowel op het vermogen om te luisteren, als op de welbespraaktheid een positieve invloed. Verder geeft de edelsteen je het vermogen om je goed te kunnen uiten. Chalcedoon is dus goed voor diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch en vrolijk. Daarnaast maakt Chalcedoon je creatief, open en enthousiast. Ook bevordert het saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Daarom bevordert de steen het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Verder heeft het een positieve werking op het geheugen en kalmeert de steen je op stressmomenten. Daarom is het een goede steen om te dragen tijdens examens. Ten slotte werkt Chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend. Ook helpt het bij ontstekingen en zal het de bloeddruk verlagen. Daarnaast bevordert Chalcedoon het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de longen en bij verkoudheid. Niet alleen werkt het in op de ademhaling, het lymfestelsel en het bloed en de doorbloeding maar ook is de steen goed voor vochtophoping. Voorts werkt Chalcedoon in op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.

Stuur door

€ 20,-

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 174403864