• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte grote zwaar verzilverde carneool oorbellen 1

Aangeboden 1 jaar, 5 maanden geleden door Jeweleusis (67x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze prachtige grote zwaar verzilverde carneool oorbellen 1 zijn handgemaakt en komen uit het exotische India. Deze carneool oorbellen 1 zijn 5.8 cm lang en 1.8 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Carneool edelsteen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Carneool.

Carneool werkt aardend en activerend en geeft veel energie. Ook werkt de steen opbeurend en motiverend. Daarnaast geeft Carneool zelfvertrouwen. Daardoor heeft het een positief effect op depressies, apathie en verwarring. De steen maakt standvastig, behulpzaam en idealistisch. Bovendien trekt Carneool succes aan. De edelsteen bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen. Ter illustratie: jaloezie en woede. Daardoor gaat de steen ook misbruik tegen.

De steen bevordert de vruchtbaarheid. Het heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen. Verder helpt het bij seksuele problemen, zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen. Het stimuleert de stofwisseling. De steen zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels. Daarnaast heeft het een positieve werking op spataderen en hielspoor. Als laatste helpt de steen bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Stuur door

€ 20,-

2 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 175448073