• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Maansteen oorbellen 1

Aangeboden 9 maanden geleden door Jeweleusis (32x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De zwaar verzilverde Maansteen oorbellen 1 zijn handgemaakt. Deze Maansteen oorbellen 1 komen uit het exotische India. De Maansteen oorbellen 1 hebben inclusief het haakje een lengte van 5 cm en zijn 2 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van maansteen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De spirituele en geneeskrachtige werking van Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid. Het heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.

Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen. Het helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren.

Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden.
Het ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier. Het zorgt voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

Chakra en Maansteen

Heiligbeenchakra (2e)

Sterrenbeeld en Maansteen

Kreeft, Schorpioen en Weegschaal

Stuur door

€ 17,50

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 183243732