• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Lotus ring van zilver, met elegant wikkeleffect

Aangeboden 30 dagen geleden door Happybazaar (13x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De lotusbloem is een gerespecteerd Boeddhistisch symbool en staat  voor puurheid, schoonheid, verlichting en wedergeboorte. In deze prachtige ring komt deze symboliek helemaal tot zijn recht en laat zien dat schoonheid meer is dan wat je aan de buitenkant ziet. De ring heeft een mystieke uitstraling en wil je nooit meer afdoen.

Zoals de lotus vanuit de modder onder water naar het licht groeit, zo kan ook de mens meer een wijzer mens worden. De delicate lotusbloem doet denken aan de mens die zoekt naar de waarheid. In deze symboliek is de lotus een bloem die haar wortels heeft in het troebele, modderige water van onwetendheid en lijden.

De bloeiende lotus is ook symbool voor wat `verlichting` wordt genoemd. Daarmee wordt bedoeld het tot volle bloei komen van de bloem, het tot volle inzicht komen van het menselijk bestaan met al zijn lijden en geluk, niet alleen voor je zelf maar voor al het leven om je heen.

De ring heeft een ringmaat van circa  6,5 - 9,5 en is gemaakt van 925 sterling zilver. Door zijn bijzondere vormgeving (drievoudig gelaagd wikkeleffect) aanpasbaar aan de vorm van de vinger waar je de ring aan wil dragen. 925 sterling zilver is een zacht metaal, dus het is gemakkelijk instelbaar. Wees voorzichtig bij het aanpassen om beschadiging van de ring te voorkomen.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Stuur door

€ 19,95

6 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Oisterwijk, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 182590357