• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Tibetaanse ring met Mantra

Aangeboden 30 dagen geleden door Happybazaar (14x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze mooie Tibetaanse ring is gedecoreerd met het mantra "Om Mani Padme Hum". Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt.
Een mantra kan stil van binnen worden gezegd maar wordt ook hardop gezongen of opgezegd. Je kunt er ook gewoon naar luisteren. Mantra’s kunnen gebruikt worden om te mediteren. Het luisteren of meezingen van een mantra kan je ontspannen. De geestelijk heilzame trilling krijgt kracht door het herhalen.
Een bekende Boeddhistische mantra is: 'Om Mani Padme Hum' ook wel de mantra van mededogen, betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.
Deze open Tibetaanse ring heeft een toegeknepen diameter van circa 18 mm en is 11 mm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan deze ook heel mooi om een duim gedragen worden.
De ring is gemaakt van een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag gehalte zilver en kan tijdens het dragen een gelige koperkleur krijgen.
Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie! 

Stuur door

€ 8,95

6 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Oisterwijk, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 182590347