• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

2019 TaylorMade M6

Aangeboden 5 maanden geleden door Golfcenter Sporthaantje (58 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Om de afstanden die de pro's de bal slaan aan banden te leggen, hebben de regelgevende organen (R&A en USGA) grenzen gesteld aan golfclubs. Zo geldt er een limiet voor het coefficient of restitution (COR), ofwel het trampoline-effect van een clubblad. Producenten proberen die grens vanzelfsprekend zo dicht mogelijk te benaderen en TaylorMade heeft daar een zeer inventieve manier voor gevonden.
Ze fabriceren eerst een clubblad dat zo flexibel is dat het boven de toegestane COR-limiet ligt. Vervolgens wordt elke clubblad gemeten en wordt er hars in twee gaten in het clubblad gespoten om het minder flexibel – en dus weer legaal – te maken. Met een speciaal algoritme wordt per driver precies berekend hoeveel hars er nodig is om net binnen de toegestane limiet te blijven.
 
Volgens TaylorMade genereert elke M5 en M6 driver met deze methode de maximale balsnelheid. In het verleden waren er door het productieproces altijd kleine variaties, en omdat je niet het risico kon lopen dat een driver boven de limiet zou uitkomen, was het ene clubblad net wat sneller dan het andere.
Omdat het clubblad door de Speed Injection stijver wordt, kon de zoolsleuf – door TaylorMade Hammerhead 2.0 gedoopt – juist flexibeler worden gemaakt om de balsnelheid te maximaliseren.
 
Het nieuwe clubblad is volgens TaylorMade op sommige plaatsen twintig procent dunner en heeft een 66 procent grotere sweetspot dan de M3. Je verliest dus veel minder balsnelheid bij slecht balcontact.
 
Naast snel is het Twist Face ook vergevingsgezind. Het enigszins gewelfde clubblad heeft hoog op de teen meer loft en staat hier enigszins open (om een lage hook tegen te gaan), terwijl de lage hiel juist dicht staat en minder loft heeft om een slice te elimeren.
Ook op het gebied van aanpasbaarheid doet TaylorMade er nog een schepje bovenop. De M5 heeft een T-vormige zoolsleuf met twee schuifgewichten van tien gram, waarmee het mogelijk is het zwaartepunt op maar liefst 1770 verschillende plaatsen te krijgen. Zo kun je de balvlucht te optimaliseren (hoog/laag, draw/fade), spin aanpassen of de stabiliteit maximaliseren.
De M6 heeft die aanpasbaarheid niet, maar hij is wel vergevingsgezinder (hoger MOI), wat hem waarschijnlijk voor de meeste golfers de beste keus maakt. De zool is volledig van koolstoffiber, waardoor er meer gewicht beschikbaar was om laag en diep in het clubhoofd te plaatsen. Dit maakt de M6 zeer stabiel. Verder heeft hij dezelfde technologieën in huis als de M5.
 
Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van TAYLORMADE
U kunt deze drivers nu al reserveren, bel naar 1 van onze winkels voor de specificaties!! Drachten: 0512- 54 66 22 Zwolle: 038- 8888 381
 
Over ons
Golfcenter Sporthaantje dé Golfspecialist in Noord Nederland met 4 vestigingen.
We zijn officieel dealer van alle grote merken in de golfsport van clubs-tassen-trolley's-kleding-schoenen-ballen en accessoires. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd in hun specialiteit van clubfitting tot schoenenverkoper. We maken gebruik van het Flightscope X2 systeem, zodat u op de juiste manier gefit wordt. Sporthaantje staat bekend om de enorme voorraad schoenen en kleding en om de gezellige en ontspannen sfeer.
 
OFFCOURSE WINKELS:
Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Stationsweg 41a
9201 GG Drachten
tel.0512- 546622/06-23781675
 
Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Benjamin Franklinstraat 20a
8013 NC Zwolle
tel. 038-4601788/8888381
 
ONCOURSE WINKELS:
Golfcenter Sporthaantje (Gelpenberg)
Gebbeveenweg 1
7854 TD Aalden
tel. 0591-372174
 
Golfcenter Sporthaantje (Hildenberg)
Gruun 3
8426 NA Appelscha
06-23781675
 
U kunt altijd GRATIS bij beide winkels parkeren zolang u wilt!!!!
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): Does not apply
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk: 41
  • SKU (eigen artikel code): TMM6D
  • Type: Club

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 499,-

1 jaar, 7 maanden lid van Speurders.nl
Zwolle
  Advertentienummer: 179023369