• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

MUSCLE&FIT® - Massage gun - Professionele massage gun - 5 Ve

Aangeboden 3 dagen geleden door Bol.com (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Met de MUSCLE&FIT massage gun 770 in de kleur grijs kunt u lekker ontspannen na het sporten. Spierpijn is vervelend als sporter en daarom is er de massage gun om uw spieren los te maken en de doorbloeding te stimuleren.

De massage gun heeft 5 verschillende standen en met de 4 verschillende massagekoppen heeft u altijd de juiste massage.

De massage gun ligt goed in de hand en is van duurzaam materiaal gemaakt. Dankzij de sterke 16.8V 2600 mAh batterij kunt u lang genieten van een krachtige massage. De oplaadtijd is 3-4 uur! en dan kunt u de massage gun tot wel 5 uur gebruiken! In de luxe reistas neemt u de massage gun overal mee naar toe en bent u voortaan uw eigen fysiotherapeut. Deze beleving heeft u nog nooit eerder gehad . Stimuleert een extra snel herstel wat u nodig heeft als sporter. Over geluid hoeft u zichzelf geen zorgen te maken. De MUSCLE&FIT massage gun beperkt het geluidsniveau tot +- 45 DB !

Daarnaast heeft de massage gun een smart power saving mode en als u die gebruikt schakelt de massage gun automatisch na 10 minuten uit.


✔MUSCLE&FIT

Alleen het beste is goed genoeg

Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment massage guns van uitsluitend duurzame kwaliteit met 100% kwaliteitsgarantie gemaakt voor jarenlang gebruik en ontspanning


✔MUSCLE&FIT massage gun

✔ 4 verschillende massagekoppen ✔ Gebruikershandleiding

✔ Luxe reistas

✔ Oplaadkabel


LET OP De MUSCLE&FIT massage gun kunt u niet gebruiken met een pacemaker of andere kunst organen.


Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 8719327218020

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000131373822

Stuur door

€ 149,-

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 187303066