• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Ook voor SPORTMASSAGE naar BODY IMPROVEMENT Utrecht

Aangeboden 7 dagen geleden door Body Improvement (16 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
niet van toepassing

Omschrijving

Doet u veel aan sport? Heeft u spierpijn of lichte blessure? Of wilt u lekker soepel blijven ter voorkoming van blessures? Ga voor een Sportmassage naar Body Improvement. U kunt zo binnenlopen. In de meeste gevallen kunt u direct worden geholpen. Of maak een afspraak op 0687 784600.

Massage is goed voor de ontwikkeling van uw spieren.

Massage voor iedereen. Vrouw, man en de kinderen. Het kan iedereen overkomen. Last van uw nek, schouders, spieren, stijve rug of last van uw benen. Een professionele gezondheidsmassage van Body Improvement kan veel verlichting geven en vaak de problemen doen verdwijnen.

Bij Body Improvement staan wij klaar voor zowel vrouwen als mannen. Voor moeder en dochter of samen met uw partner en eventueel met uw kind of kinderen. Massage bij Body Improvement in Utrecht is goed voor de ontwikkeling van uw spieren, voor herstel bij klachten en voor algehele ontspanning van uw lichaam. Onze masseuses hebben veel ervaring met massage bij vrouwen en mannen, ook bij zwangerschap van vrouwen.Wij hebben de aspiratie om ons werk op hoog niveau uit te voeren. Het liefst gaan wij voor de gouden plak.

Bij Body Improvement wordt u goed verzorgd, opdat u makkelijker kunt bewegen. Wij zorgen er voor dat eventuele lichamelijke ongemakken verminderen of verdwijnen door gezondheidsmassage, sportmassage, ontspanningsmassage of acupunctuur.

U vindt bij ons 4 ruime behandelkamers. Het is ook mogelijk met uw partner samen in één kamer gemasseerd te worden.

Voor elke klant zetten wij ons beste beentje voor.
En daardoor wordt ook u een van de onze tevreden klanten. Kom naar Body Improvement voor een fijne ontspanningsmassage of gezondheidsmassage en u zult meer van uw leven gaan genieten.

Wij doen het graag. Het is ons vak. Wij geven u met plezier een vakkundige Ontspanningsmassage Gezondheidsmassage of Sportmassage. Onze masseuses weten door hun uitgebreide ervaring, met klassieke- en Aziatische massagetechnieken, precies hoe een vrouwen- en mannenlichaam werkt en hoe u het meeste baat bij onze massages zult hebben.

Met 5 jaar massage-ervaring.

Meer dan 5 jaar verzorgen wij massage voor onze klanten en doen dit nu op ons nieuwe adres. Makkelijk te bereiken en gratis parkeren pal voor de deur.
Veel klanten zullen eenvoudig de weg naar dit adres vinden. Vaak om lichamelijke problemen op te lossen in rug, nek, schouder of benen. Maar ook voor een heerlijke ontspanningsmassage, Cupping, Hot-stones, acupressuur, acupunctuur , voetmassage of pedicure.

Massage voor het hele gezin.
Soorten massages:
U kunt bij Body Improvement van verschillende soorten massage gebruik maken:

  • Intensieve Gezondheidsmassage of Sportmassage
  • Ontspanningsmassage met 2 of 4 handen
  • Cupping, Guasha of Hot-Stones
  • Acupressuur Massage
  • Acupunctuur alleen op afspraak door Dr. Ping An Go met 30+ jaar ervaring. Voor als u stoppen wilt met roken, bij extreme moeheid of stress, bij sterke hoofdpijn, of migraine of als u wilt afvallen.
  • Pedicure en Manicure, eventueel met een voetmassage of handmassage.


Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Voor een half uur massage rekenen wij slechts 25,00 Euro. Wilt u het meeste effect van de massage hebben, dan is een uur of langer aan te bevelen voor de prijs van 40,00 Euro per uur.
Wij kennen niet of nauwelijks wachttijden, Indien u belt voor een afspraak, kunt u meestal nog dezelfde dag bij ons terecht. Ook kunt u op goed geluk langs komen. U kunt dan in veel gevallen direct worden geholpen, even wachten of ter plaatse een afspraak maken.

Mogen wij ook u binnenkort als klant verwelkomen?
 Wij zijn ervan overtuigd dat Body Improvement uw favoriete dienstverlener gaat worden.
Bel voor een afspraak 0687 784600 of stuur een WhatsApp bericht.

Body Improvement is makkelijk te bereiken.
De Dr. Max Euwestraat 60 vindt u in de wijk Zuilen Utrecht tegenover winkelcentrum Rokade. Huisnummer 60 is tussen de Dr. Max Euwestraat en de Zwanenvechtlaan, naast de apotheek en de huisarts.
Het is op de fiets 5 minuten vanaf kruispunt Amsterdamsestraatweg/Marnixlaan.

Komt u met de auto, dan is het slechts 5 minuten vanaf de Ringweg-Noord en u parkeert bij ons direct voor de deur, helemaal gratis.
Ook met de bus is Body Improvement makkelijk te bereiken. Elke dag kunt u vanaf het Centraal Station met bus 3 richting Overvecht Zuilen en bus 5 richting Maarssen via de Prins Bernhardlaan bij ons komen. Uitstappen bij halte Zwanenvechtlaan en 100 meter deze laan inlopen. Dan bent u er. Van maandag tot vrijdag komt ook bus 27 bij ons langs via het Centrum naar de Uithof en het WKZ of natuurlijk vanaf De Uithof in de andere richting naar Body Improvement. Aan de andere kant van ons gezondheidscentrum rijdt bus 4 elke dag van Utrecht-Terwijde naar Zuilen over de Prinses Irenelaan, uitstappen halte Niftarlakeplantsoen en 100 meter lopen.
Alvast van harte welkom!

Stuur door

€ 25,-

Bieden is ook mogelijk!

3 jaar lid van Speurders.nl
Utrecht, Utrecht
  Advertentienummer: 178482040