• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Sport- en ontspanningsmasseur voor de zelfbewuste man.

Aangeboden 9 maanden geleden door Massagetherapeut Ploeg-Zwaanswijk (1572x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
niet van toepassing

Omschrijving

Ik ben een geregistreerde en gediplomeerd Massagetherapeut die gespecialiseerd is in een verscheidenheid aan massages speciaal voor de man en zijn lichaam. Ik beschouw elke cliënt als individu met zijn verlangens, wensen en medische klachten.
Het mooie van mijn werk is dat ik bezig ben met het in shape houden van het lichaam, daar waar een fysiotherapeut pas begint waar de klachten er al zijn. In mijn geval kijken we waar jij behoefte aan hebt, nekklachten, hoofdpijn, benen, enzovoort en gaan daar een behandelplan op richten. Dus koestering in plaats van strijd tegen het lichaam. Neem vandaag nog contact met me op om te beginnen met het verzorgen van lichaam en ontspannen van geest uit de hectische maatschappij. Bewezen is dat mannen die regelmatig een massage ondergaan, een betere lichaamsconditie en gezondheid behouden.

Onstpanningsmassage

Hoe fijn is het om even leker te ontspannen. We hebben het allemaal nodig maar we geven onzelf niet de tijd om tot rust te komen.
Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.
Ik ben juist een masseur gericht op mannen, omdat daar een beter vertrouwen en een gelijkwaardig gevoel wordt gecreëerd, waardoor gevoel en emotie samen kunnen worden gedeeld, opdat een ieder op een fijne en ontspannen wijze en met een tevreden gevoel de deur uitgaat. Eigenlijk daarin een gevoel van verbinding. Niet alleen als masseur versta ik daardoor mijn vak, maar ook als man, want als man weet ik als geen ander hoe ons mannelijk lijf functioneert en reageert op aanrakingen

Sportmassage

Sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren.
Spieren die intensief gebruikt worden, hebben goed onderhoud nodig. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een job waarin ze zwaar fysiek werk verrichten. Ook mensen die veel last hebben van spanningen, spanningshoofdpijnen en stress hebben baat bij sportmassage. Hoewel sportmassage gezien kan worden als een ‘onderhoudsbeurt’ voor de spieren, werkt de massage op nog veel meer niveaus door. 

Hotstones massage: 

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 55 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. 
De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.
Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.
De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.
Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Orthomanipulatie (Dorn en Breuss therapie)

Rug-, schouder- en nekklachten; het is aan de orde van de dag! Hoeveel mensen lopen niet met deze klachten rond? Door op subtiele wijze binnen de massage deze therapie te verrichten kan ik veel verlichting bieden. Orthomanipulatie therapie is erop gericht om scheefstand en blokkades in gewrichten op te heffen via zachte manipulaties. Orthomanipulatie therapie wordt door velen beschouwd als de onderbouwde vorm van de bekende Dorn therapie en Breuss massage. Deze heilzame therapie is een perfecte aanvulling binnen de massagebehandelmethodes en ben er danook erg trots op dit te mogen verrichten. 
Met de orthomanipulatie therapie gaat men er vanuit dat veel klachten voortkomen uit ongelijke benen, niet door botlengteverschil maar vanwege verstoringen in het houdings- en bewegingsapparaat die gedurende het leven kunnen optreden. Met orthomanipulatie therapie worden door middel van zachte manipulaties de gewrichten in de correcte positie geplaatst zodat de benen gelijk komen te staan. Daarnaast kijk ik ook naar de nekklachten die vaak ook een andere oorzaak hebben dan medisch gekeken wordt. Voor veel mannen die regelmatig dit in combinatie met massage laten behandelen, heb ik hiermee al heilzaam deze klachten weten te reduceren tot een minimum. 

Massagetherapie

Door het toenemende aantal massage- en therapievormen weet je vaak niet meer wat echt goed bij jou past
Massagetherapie is een unieke therapie waarin verschillende massages en therapieen elkaar complimenteren. Ieder mens is uniek en door gebruik te maken van verschillende massage technieken kan de massage perfect op jou worden afgestemd.

Afspraken kunnen worden gemaakt via een bericht achter te laten. Werk ook echt ivm rust en planning van mijn cliënten op afspraak. Je kunt me ook een app sturen(snelste manier) of een mail. Bellen kan met nummerherkenning en bij geen gehoor, omdat ik niet aan kan nemen en best druk bezet ben, spreek even een boodschap in en je wensen, dan bel ik zsm terug om een afspraak met je in te plannen en eventuele wensen, klachten door te nemen. 

Je kunt boeken in blokken van 45minuten, 60minuten, 90minuten en 120 minuten. Bij een ontspanningsmassage is de eerste keer een sessie van 90 minuten gewenst. 


De Cliënt aan het woord via Sarah Salon Soft: 

10 nov. 2018 08:22 Clement
Alkmaar 5 / 5 Excellent
Alweer de tweede keer dat ik bij Joop ben geweest. Het is fijn door Joop behandeld te worden.neemt alle tijd voor je,en is zeer kundig in het geven van een goede massage.je voelt je een ander mens na de behandeling.

Alkmaar 5/5 Excellent*13 nov. 2018 09:31 Udo
Na een behandeling bij deze therapeut ga je herboren de deur uit. Joop is een vakkundige en aimabele masseur die je meteen op je gemak stelt en precies je plekken weet te vinden. Hij neemt ruim de tijd voor je. De praktijk is echt prachtig en van alle gemakken voorzien. Zeer hygiënisch en professioneel. Ik kan deze masseur van harte aanbevelen aan iedere man, dankjewel Joop! Udo
Created 27 nov. 2018 08:18 Laurens
Broek op Langedijk 4 / 5
Ik ben in contact getreden met Joop vanwege een aanhoudende klacht aan mijn schouder. Joop luistert goed naar de klacht en vraagt door om de oorzaak te achterhalen. Ik heb nu een eerste behandeling gehad, waarbij de oorsprong van de ontsteking (vooralsnog) gevonden lijkt te zijn. In de dagen na de behandeling is het pijnlijke gevoel gezakt. Voorafgaand was het niet mogelijk om mijn arm en schouder te belasten zonder pijnscheuten. Aankomende periode zullen er nog enkele afspraken volgen om de ontsteking onder controle te krijgen, en hopelijk te laten genezen. Ik kan de dienstverlening van Joop aanbevelen.
6/12/2018. Hoi Joop bedankt was perfecte massage en gezellig!!!!! Eindelijk eens een echte goede massage. Vandaag de hele dag nog nagenoten.
Ik kom graag in je vaste klantenkring. Voelde me super op mijn gemak. Lekker relaxt. Was echt de beste massage ooit. Gr. Danny.
09/12/2018 22:18 Excellent 5/5 Ralph
"Topper!"
13/12/2018 07:32 Den Helder Excellent 5 / 5 Justus
Zeer vriendelijke, professionele masseur. Verstaat zijn vak en voelt goed aan waar je blokkades zijn. Prettige ambiance.
16/12/2018
Ey hunk, thanks voor de heerlijke massage!
Was en is heerlijk hoor.
Fijne avond nog gewenst en tot een volgende keer.

20 dec. 2018 11:00 Hein
Beverwijk Excellent 5 / 5
Was super en een echte massage een man die ze vak verstaat lichaamlijk en geestelijk een verruiming

Stuur door

€ 47,50

Alkmaar, Noord-Holland
  Advertentienummer: 178051240