• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Rebounder Muur 1 meter

Aangeboden 26 dagen geleden door SoccerConcepts (14x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Rebounder Muur 1 meter
 
Rebounder Wall 1 meter
 
Stevige rebounder welke door slimme techniek gestut kan worden met meerdere ankers . Geeft een harde rebound op elke pass. Wordt geleverd in blauwe kleur. 
 
Met handgreep en goed hanteerbaar. Inclusief rubberhamer. De ankers kunnen op het bord wordn bevestigd indien niet in gebruik.
 
Afmetingen: 1 meter breed en 42 cm hoog.
 
 
Trainingsrebounder voor intensief gebruik. Compleet waterproof, weer- en windbestendig.
 
Perfect voor alle leeftijden voor dribbel- en pass-oefeningen.
 
Geschikt voor techniektraining voor alle leeftijden.
 
Gebruikt bij intensieve techniektraining tijdens voetbaltrainingen op alle niveau's bij zowel clubs, voetbalscholen en clinics.
 
 
 
SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
 
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
 
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
 
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
 
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts237

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 107,50

een maand lid van Speurders.nl
Dreumel
  Advertentienummer: 181611684