• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Head Radar vizierhelm skihelm skibril in een XS S M L XL XXL

Aangeboden 11 maanden geleden door Ski Outlet (129x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 XC Venray
0478-515 696 of 06-272 66 9 88

Openingstijden gedurende het wintersportseizoen

22 oktober - 19 april
Dinsdag t/m Vrijdag - 13.00 tot 18.00
Iedere Zaterdag & Zondag - 10.00 tot 17.00
Maandag Gesloten
Op afspraak ook 's avonds mogelijk.
Bel voor een afspraak 0478-515 696 of 06-272 66 9 88

Head Radar Vizierhelm

Met zijn revolutionaire constructie luidt de Head Radar een nieuw tijdperk in hoofdbescherming in. Deze helm combineert de voordelen van een vizierhelm met het dragen van een skibril in een innovatief en designvol ontwerp met een voortreffelijke pasvorm. Een vizierhelm van Head is niet alleen voor brildragers de perfecte oplossing om veilig en stijlvol onderweg te zijn. Het gezicht en de ogen worden dankzij het vizier optimaal beschermt tegen schadelijk UV straling. Net als bij het vizier van een motorhelm kan het vizier naar boven en naar onder geklapt worden.

6 redenen om voor de Head Radar te kiezen.
1) Revolutionair design
2) Instelbare ventilatie
3) Wind en waterdicht
4) Sphere Fit
5) Radar Vision lens
6) Rapid Lens Exchange System

Revolutionair design
Design en functionaliteit gecombineerd in zijn beste uitvoering.
De perfecte combinatie tussen lens en helm, samen geïntegreerd op een manier die nieuwe maatstaven stelt aan het ontwerp van een helm.
Deze helm combineert het beste van 2 werelden. Het combineert de voordelen van het dragen van een skibril met die van een vizierhelm.

Sphere Fit
Het nieuwe, gepatenteerde, Sphere Fit Systeem biedt een ongekende pasvorm. Het vrij hangende systeem omsluit het gehele hoofd als een muts en kan door middel van het BOA Fit Systeem gefinetuned worden zodat de helm een perfecte en comfortabele pasvorm krijgt zonder vervelende drukpunten.

Radar Vision
Onbeperkt zichtveld, anti-condens coating aangebracht op een dubbele lens, snel wisselen van de lens - alles gecombineerd in een product. Door het zachte schuim aan de onderkant van de lens past deze zich perfect aan de contouren van het gezicht van de skiërs aan. Uiteraard biedt deze constructie ook optimale voordelen voor brildragers.

Rapid Lens Exchange System
Separate lenzen van de Head Radar kunnen razend snel verwisseld worden, waardoor men zich aan de wisselende weersomstandigheden kan aanpassen. Deze lenzen zijn optioneel en zijn los verkrijgbaar.

Producteigenschappen:
In-Mold technologie
Sphere Fit
Instelbare ventilatie
360º Micro Shell
Beanie Liner
Microfur
Fidlock sluiting

In-Mold technologie: Hierbij wordt de schokabsorberende EPS binnenlaag geïnjecteerd in de buitenlaag van hard polycarbonaat en vormt hierdoor een geheel wat perfect beschermt bij een laag gewicht.

360º Micro Shell
De gehele onderkant van de helm is afgewerkt met polycarbonaat om krassen en deuken aan het schuim te voorkomen.

Beanie Liner
De zachte voering is vervaardigd uit microfleece materiaal, wat zich perfect aan het hoofd aanpast. Samen met het ventilatiesysteem kunt u de temperatuur optimaal reguleren.

Microfur
Het Microfur materiaal zorgt voor warmte en draagcomfort, de gehele dag door.

Fidlock sluiting
De sluiting van de kinband functioneert automatisch en kan met een hand geopend worden door de sluiting zijwaarts te verschuiven.

Hoe bepaalt u de juiste maatvoering van de helm?
Neem een meetlint en meet de omvang van uw hoofd boven de wenkbrauwen en de oren (horizontaal) Tel bij de omvang 1 cm op en lees uit onderstaande tabel af welke maat voor u het meest geschikt is.

Hoofdomvang +1 cm Maatvoering helm
52-55 cm XS-S
56-59 cm M-L
60-63 cm XL-XXL

Stuur door

€ 199,-

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Venray, Limburg
  Advertentienummer: 184070834