• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Fischer RC One 73 Race Carve Short Turn Sportieve Ski 2020

Aangeboden 11 maanden geleden door Ski Outlet (80x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 XC Venray
0478-515 696 of 06-272 66 9 88

Openingstijden gedurende het wintersportseizoen

22 oktober - 19 april
Dinsdag t/m Vrijdag - 13.00 tot 18.00
Iedere Zaterdag & Zondag - 10.00 tot 17.00
Maandag Gesloten
Op afspraak ook 's avonds mogelijk.
Bel voor een afspraak 0478-515 696 of 06-272 66 9 88

Fischer RC One 72
Piste Race Carve ski
Sport Performance short turn
Modeljaar 2020

Je hoeft geen held te zijn op de piste, maar als je gedreven wordt door passie, dan zijn de nieuwe RC One modellen van Fischer de perfecte partner om je techniek naar een hoger niveau te tillen. De nieuwe Turn Zone zorgt voor makkelijkere bochten. Hierbij is er in de tip en tail van de ski BAFATEX verwerkt. BAFATEX zorgt voor minder gewicht waardoor de ski's speels en wendbaar worden. De ski's zijn perfect uitgebalanceerd waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan de verschillende soorten pistes.

Deze nieuwe innovatie in combinatie met Triple Radius zorgen ervoor dat de RC One modellen bijzonder flexibel zijn en moeiteloos reageren op iedere beweging die gebruikt wordt om de ski's aan te sturen. Sportiviteit en stabiliteit worden gewaarborgd door het toepassen van hoogwaardige
materialen zoals titanium en BAFATEX.

De RC One modellen zijn ontwikkeld met als doel om iedere skiër tot een nog betere skiër te maken.

De RC One 73 is een sportieve en snelle ski. Een volledig piste georiënteerd ski met een breedte van 73 mm. Dankzij het gepatenteerde BAFATEX™ heeft de ski een extreem vaste ligging in de bochten. Een ski met een te lage torsiestijfheid is de vijand van de controle. BAFATEX™ is een netwerk van vezels die aangebracht zijn in de tip en tail van de ski. Hierdoor ontstaat er een bijzonder hoge torsiestijfheid en en optimale belastbaarheid van de ski. BAFATEX wordt verwerkt in de tip en tail van de ski, de zgn. Turn Zone. Hierdoor wordt de massa van materialen gereduceerd met als gevolg een verlaging van het gewicht. Voordelen: rust en stabiliteit in de ski, het makkelijker insturen en het maken van bochten.

Fischer RC One serie zijn de meest innovatieve ski's die Fischer momenteel op de markt brengt. De ski's zijn uitgevoerd met de nieuwe Triple Radius techniek. Deze techniek zorgt voor een betere overbrenging van de krachten en geeft optimale controle gedurende het skiën van de bocht. De titanium versterking geeft de ski absolute stabiliteit en in combinatie met de triple radius techniek een perfecte "wegligging" in iedere bocht.

Shaped Ti is een perfect, aan de geometrie van de de ski aangepaste, titanium laag. Dit zorgt voor een verhoogde stabiliteit en een optimale grip, ook op harde pistes.

Kern Beech Poplar Woodcore, Shaped Ti 0,5
Lengte (cm) 167 / 174
Radius (m) 14 / 15
Taillering (mm) 121-73-103
Technologie Turn Zone, BAFATEX, Shaped Ti, Triple Radius
Camber Line On-Piste Rocker.
Binding RS 11 GripWalk, Powerrail, Brake 78

Stuur door

€ 499,-

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Venray, Limburg
  Advertentienummer: 184070690