• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Screenprotector van glas voor de Samsung Galaxy A21s

Aangeboden 3 dagen geleden door GadgetsForMobileDevices (5x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Voorkom krasjes en grote krassen op het LCD scherm van de Samsung Galaxy A21s met deze kraswerende screenprotector
 
Om kras of andere beschadiging op het LCD touchscreen scherm van de Samsung Galaxy A21s smartphone is zonde en kan de werking van het aanraakscherm beïnvloeden. Met deze scherm bescherming van gehard glas wordt het scherm van de Samsung Galaxy A21s goed beschermd!
 
Deze glazen screen protector heeft geen invloed op de werking van het touchscreen. Deze blijft gewoon werken zoals het hoort wanneer het glasplaatje is aangebracht.
 
Het aanbrengen is gemakkelijk en er hoeft geen lijm, glue of andere bevestigingsmaterialen te worden gebruikt. De screen protector zuigt zichzelf namelijk vast op het scherm. Hoe deze protector het beste kan worden aangebracht kunt u hier lezen.
 
Deze glasplaat biedt tot wel 20x betere bescherming dan een screenprotector van kunststof. De verschillen kunt u hier lezen.
 
Om het scherm goed schoon te maken en ontvetten, worden er twee schoonmaakdoekjes meegeleverd. Hiermee kan het scherm goed worden gereinigd voordat de protector wordt geplaatst.
 
Ben u zuinig op uw Samsung Galaxy A21s en wilt u het scherm optimaal beschermen en krasvrij houden, dan is deze harde screenprotector van glas precies wat u zoekt!
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Geschikt voor: Samsung
  • Levering: Verzenden

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 7,95

1 jaar, 2 maanden lid van Speurders.nl
Burgum, Friesland
  Advertentienummer: 192841412