• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

KAARTEN 19e NATIONALE ROLLING STONES DAG

Aangeboden een maand geleden door Robbie Stone (63 x bekeken)

Omschrijving

( DOORLOPENDE AANKONDIGING ) 
KAARTEN 19e NATIONALE ROLLING STONES DAG
ZONDAG 27 JANUARI 2019 IN EINDHOVEN
Ieder jaar laatste zondag van januari georganiseerd door een gerenommeerd Eindhovens café op het gebied van muziek en optredens.Aanvang 13:00 u ( 8 min lopen vanaf station )

PROGRAMMA:
1 DVD SHOW OP GROOT SCHERM EN MONITOREN

2 GESPECIALISEERDE ROLLING STONES MERCHANDISING STAND.
3 ROLLING STONES ART EXPOSITIE.
4 LIVE OPTREDEN: goede ROLLING STONES TRIBUTEBAND.
Geef je vandaag nog op voor de nieuwsbrief waarmee je tevens GRATIS lid bent van deThe First Rolling Stones Fan pub.Zo blijf je makkelijk op de hoogte van o.a de Rolling Stones dagen in Nederland en kun je ook regelmatig meedoen met promotie-winacties voor concertkaartjes, boeken, cd's en dvd's enz..
Dit jaarlijkse evenement ( met bezoekers uit Nederland, België, Duitsland ) begint om 13:00 u met een DVD show waaronder ook exclusieve opnamen te zien zullen zijn op groot videoscherm en monitoren. Verder is er een uitgebreide gespecialiseerde merchandising stand van de Rolling Stones waar je bijzondere items kunt aanschaffen zoals lp's, cd's, stickers, posters, tourboeken, pins, stropdassen, enzGetuige de jaarlijkse grote opkomst vanuit heel Nederland en buurlanden is de regelmatig uitgesproken gezelligheid onder de bezoekers de motor van deze dag.
Ook de kwaliteit van de optredende bands is sinds 2001 een belangrijke brandstof geweest voor deze motor.Een dag die je niet mag missen als Rolling Stones fan of liefhebber.Voor alle informatie over reserveringen, de optredende band, filmpjes o.a sfeer impressie, fotoalbums van vorige dagen, locatie, enz enz...... zoek verder met de bekendste zoekmachine naar: “
Stones fan pub” ( i v m beperkte toegestane info hier ) BEKIJK DE FOTO EN FILM-ALBUMS VAN DE VORIGE EDITIES EENS.
Tot op de 19e Nationale Rolling Stones dag zondag 27 januari 2019
Robbie Stone

Stuur door

€ 10,50

10 jaar lid van Speurders.nl
Eindhoven, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 178033198