• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

KAARTEN 20e NATIONALE ROLLING STONES DAG

Aangeboden 12 dagen geleden door Robbie Stone (45x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

( DOORLOPENDE AANKONDIGING ) 


KAARTEN 20e NATIONALE ROLLING STONES DAG


Deze editie is uitverkocht, geef je vandaag nog op voor de nieuwsbrief zodat je op tijd bericht krijgt over de voorverkoop voor editie 2021
ZONDAG 26 JANUARI 2020.

20 JARIGE JUBILEUM EDITIE NATIONALE ROLLING STONES DAG IN EINDHOVEN
Ieder jaar laatste zondag van januari georganiseerd door een gerenommeerd Eindhovens café op het gebied van muziek en optredens. Aanvang 13:00 u ( 8 min lopen vanaf station )

PROGRAMMA:
1 DVD SHOW OP GROOT SCHERM EN MONITOREN

2 GESPECIALISEERDE ROLLING STONES MERCHANDISING STAND.
3 ROLLING STONES ART EXPOSITIE.
 

LIVE OPTREDEN:


1 NEDERLANDSE BEKENDE BLUES ARTIEST VERTOLKT SOLO EN OP ENERGIEKE    WIJZE THE ROLLING STONES  
  ( bekend van o.a. blues festivals )


 2  ROLLING STONES TRIBUTEBAND.
Geef je vandaag nog op voor de nieuwsbrief waarmee je tevens GRATIS lid bent van de The First Rolling Stones Fan pub. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van o.a. de Rolling Stones dagen in Nederland en kun je ook regelmatig meedoen met promotie-winacties voor concertkaartjes, boeken, cd's en dvd's enz..
Dit jaarlijkse evenement ( met bezoekers uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland ) begint om 13:00 u met een DVD show waaronder ook exclusieve opnamen te zien zullen zijn op groot videoscherm en monitoren. Verder is er een uitgebreide gespecialiseerde merchandising stand van de Rolling Stones waar je bijzondere items kunt aanschaffen zoals lp's, cd's, stickers, posters, tourboeken, pins, stropdassen, enz.  Getuige de jaarlijkse grote opkomst vanuit heel Nederland en buurlanden is de regelmatig uitgesproken gezelligheid onder de bezoekers de motor van deze dag.
Ook de kwaliteit van de optredende bands is sinds 2001 een belangrijke brandstof geweest voor deze motor. Een dag die je niet mag missen als Rolling Stones fan of liefhebber. Voor alle informatie over reserveringen, de optredende band, filmpjes o.a sfeer impressie, fotoalbums van vorige dagen, locatie, enz enz...... zoek verder met de bekendste zoekmachine naar: “
Stones fan pub” ( i v m beperkte toegestane info hier ) BEKIJK DE FOTO EN FILM-ALBUMS VAN DE VORIGE EDITIES EENS.
Tot op de 20e Nationale Rolling Stones dag zondag 26 januari 2020
Robbie Stone

Stuur door

€ 11,50

11 jaar lid van Speurders.nl
Eindhoven, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 184829714