• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Weekend Djembe, Dans, Balafoon, Doundoun, Ngoni en Afropop

Aangeboden 17 dagen geleden door Daan (17x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Kom naar het Tuka-Tuka Workshopweekend met:

  • djembe
  • doundoun
  • afrikaanse dans
  • balafoon
  • ngoni
  • afropop


Een geheel verzorgd weekend in Afrikaanse sferen. Gezellige avonden. Kosten € 139,– inclusief accommodatie, ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag en al het drinken gedurende het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie dat van ons gewend zijn), exclusief eventuele extra’s zoals instrumenthuur en beddengoed.
Voor de workshops werken we met een donatiesysteem werken. Dat betekent dat bezoekers een basisbedrag betalen voor het verblijf. Dit bedrag is vast omdat het kosten zijn die wij sowieso maken. We moeten immers de accomodatie betalen en zorgen dat er te eten en te drinken is. Voor dat bedrag kan elke betalende gast het hele weekend verblijven en muziek maken en/of luisteren. We hebben zoals altijd meerdere ruimtes tot onze beschikking. Een aantal daarvan zijn gereserveerd voor workshops en een aantal voor mensen die met elkaar muziek willen maken. Deze laatste ruimtes zijn ingedeeld op soort instrumenten, zodat de hardere instrumenten niet de zachtere instrumenten overstemmen.
Je kunt er dit jaar dus voor kiezen om verschillende dingen te doen. Zo kun je bijvoorbeeld zowel een ngoni als een balafoon workshop volgen en daarnaast een dagdeel met je mede-Tukagangers jammen of misschien wel een wandeling maken. Let op: sommige workshops zijn op inschrijving. Inschrijven doe je meteen op het inschrijfformulier.
Meer info? zoek op 'tuka tuka afrika' in google en we staan bovenaan.
(kijk ook even naar de andere resultaten, b.v. de filmpjes op Youtube van the Tuka-Tuka weekend).

Stuur door

€ 139,-

14 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Klundert, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 185663743