• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Camping Ermelo Veluwe Rust Natuur Fietsen

Aangeboden 11 dagen geleden door Recreatiepark "de Bosrand" (14 x bekeken)

Omschrijving

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings
Kenmerken:
  • Type vervoer: Eigen vervoer

Omschrijving:

Ermelo, prachtig tussen bos en heide gelegen vindt u Camping de Bosrand, een goed verzorgde camping die het hele jaar geopend is. Aan de voorzijde de Speulder-en Sprielderbossen en aan de achterzijde de Speulderheide. Het is een prachtige plek om te fietsen, wandelen en om van de natuur te genieten. Met omliggende plaatsen als Garderen, Ermelo, Putten en Harderwijk is het een mooie uitvalsbasis voor uw fietstochten en wandelingen. Voor jonge gezinnen is het ook een fijn plekje, we hebben een kampeerveld met een speeltuintje in het midden, zodat u ze vanaf uw plek in de gaten kunt houden. Ons terrein is autovrij, dus ze kunnen onbezorgd spelen! We hebben o.a. een zandbak met speelhuisjes, een klimtoestel met kinder- en peuterschommel, glijbaan, gratis skelters etc.

Wij bieden ruime grasvelden met kampeerplaatsen voor camper, tent of caravan.  Een goed verwarmd en schoon toiletgebouw met ruime douches en wascabines zorgen voor veel comfort. We zijn het hele jaar geopend en het hele jaar door kunt u ook voor een kampeerarrangement kiezen, u vindt ze op onze website bij de tarieven. (www,campingdebosrand,info)
Voorbeeld: een caravan met 2 personen inclusief toeristenbelasting en elektra: €18 per dag! Wilt u nog goedkoper kamperen? Boek dan een arrangement, deze is al te boeken bij een verblijf vanaf 3 weken!

Verder bieden we o.a. : verkoop Telegraaf, fiets/wandelkaarten, gratis Wifi, boekenhoek, wasserette, fietsverhuur, wasserette, speeltuin enz.


Adverteerder:
Naam: Recreatiepark "de Bosrand"
Tel: 0577407328
Stuur door

€ 18,-

Ermelo, Gelderland
  Advertentienummer: 178475388